Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο

Επιβιβαστείτε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο, καθώς βλέπουμε ξανά ένα σημαντικό επίτευγμα που απηχεί την ομορφιά της αρχαίας Ελλάδας και την καινοτομία της σύγχρονης εποχής. Το 2019, η Newman Packaging αναδείχθηκε νικήτρια στα Ελληνικά Βραβεία Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας (ΕΒΓΕ), εξασφαλίζοντας την πολυπόθητη πρώτη θέση με έναν μαγευτικό σχεδιασμό συσκευασίας για τη συλλογή κοσμημάτων του Unravel Design Studio, όπου συνδυάζουν άψογα την υπόσταση των αρχαίων ελληνικών αγαλμάτων και το θαύμα της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Ελληνικά Βραβεία Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας (ΕΒΓΕ)

Στο επίκεντρο αυτής της βραβευμένης συσκευασίας βρίσκεται ένα κουτί κραφτ – ένας συμβολικός φόρος τιμής στη μεταφορά των αρχαίων αγαλμάτων από τους τόπους ανασκαφής τους. Η επιλογή του υλικού όχι μόνο αποδίδει σεβασμό στην ιστορία, αλλά και δημιουργεί το σκηνικό για την αφήγηση που εκτυλίσσεται στο εσωτερικό του. Το εξωτερικό του κουτιού, χρησιμεύει ως καμβάς που ψιθυρίζει ιστορίες για την περίπλοκη διαδικασία της τρισδιάστατης εκτύπωσης που δίνει ζωή στα κοσμήματα της Unravel.

Στο εσωτερικό το κόσμημα, ένα αριστούργημα από μόνο του, περιβάλλεται από το ακριβές αρνητικό του – μια σειρά από φύλλα κραφτ, το καθένα μοναδικά κομμένο για να αγκαλιάσει το κομμάτι με ακρίβεια. Αυτή η εσωτερική φωλιά είναι ένας ισχυρός φόρος τιμής στη διαδικασία της ανασκαφής, αντικατοπτρίζοντας την προσεκτική αποκάλυψη αρχαίων αγαλμάτων από τα βάθη της γης.

Ο σχεδιασμός της Newman Packaging ξεπερνά την απλή λειτουργικότητα- αφηγείται μια ιστορία. Ο συνδυασμός του κραφτ, της τρισδιάστατης εκτύπωσης και των περίπλοκων σχεδίων σχηματίζει μια αρμονική συμφωνία, υφαίνοντας μαζί τα νήματα της παράδοσης και της καινοτομίας. Η συσκευασία όχι μόνο προστατεύει τα πολύτιμα κοσμήματα που περιέχει, αλλά και μεταφέρει τον κάτοχο της σε μια εποχή όπου η τέχνη και η ιστορία συνυπήρχαν σε απόλυτη αρμονία.

Στον απόηχο της νίκης της Newman Packaging μαζί με την Unravel, βυθιζόμαστε σε ένα ταξίδι στο χρόνο – μια εξερεύνηση της ιστορίας, της καινοτομίας και της αρμονικής ένωσης τους. Καθώς γιορτάζουμε την επιτυχία τους στο EVGE 2019, μας υπενθυμίζεται ότι η πραγματική ευφυΐα έγκειται στην ικανότητα να συνυφαίνονται τα νήματα του παρελθόντος και του παρόντος, δημιουργώντας σχέδια που ξεπερνούν τα όρια του χρόνου.

 

Δείτε αντίστοιχες δουλειές μας με κουτιά εδώ.

Εάν θέλετε να τυπώσετε και σεις το λογότυπό σας σε είδη συσκευασίας ή αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.