Δημιουργήστε τη δική σας εξατομικευμένη συσκευασία!

Στη Newman Packaging, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκφράσετε τη μοναδική ταυτότητα του brand σας δημιουργώντας μοναδικές custom συσκευασίες. Τι σημαίνει όμως custom συσκευασία;

Η «custom» ή αλλιώς προσαρμοσμένη συσκευασία αναφέρεται στην πρακτική του σχεδιασμού και της δημιουργίας λύσεων συσκευασίας που είναι ειδικά προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου προϊόντος ή μάρκας. Αντί να χρησιμοποιεί τυποποιημένες επιλογές συσκευασίας εκτός ραφιού, η προσαρμοσμένη συσκευασία περιλαμβάνει τη δημιουργία υλικών συσκευασίας που προσαρμόζονται ως προς το μέγεθος, το σχήμα, το σχέδιο, την επωνυμία και τη λειτουργικότητα.

Οι επιχειρήσεις συχνά επιλέγουν προσαρμοσμένες συσκευασίες για να διαφοροποιήσουν τα προϊόντα τους από τους ανταγωνιστές, να ενισχύσουν την αναγνώριση της επωνυμίας, να βελτιώσουν την παρουσίαση των προϊόντων και να παρέχουν καλύτερη προστασία κατά την αποθήκευση και τη μεταφορά. Η προσαρμοσμένη συσκευασία μπορεί να κυμαίνεται από απλές τροποποιήσεις υπαρχόντων σχεδίων συσκευασιών έως εντελώς πρωτότυπες, μοναδικές λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις μιας μάρκας ή προϊόντος.

Η «custom» συσκευασία μπορεί να περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία όπως:

  1. Προσαρμοσμένα μεγέθη και σχήματα κουτιών για να ταιριάζουν τέλεια στο προϊόν.
  2. Επώνυμα υλικά συσκευασίας με λογότυπα, σλόγκαν και χρώματα μάρκας.
  3. Μοναδικά δομικά σχέδια και διακοσμήσεις για βελτίωση της οπτικής έλξης.
  4. Ένθετα, διαχωριστικά ή γεμίσματα για τη στερέωση και την προστασία του προϊόντος κατά τη μεταφορά.
  5. Διαδραστικές λειτουργίες όπως κωδικοί QR, στοιχεία επαυξημένης πραγματικότητας ή ένθετα πληροφοριών προϊόντος.

Συνολικά, η προσαρμοσμένη συσκευασία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια αξέχαστη και ξεχωριστή εμπειρία για τους καταναλωτές, καλύπτοντας παράλληλα πρακτικές ανάγκες που σχετίζονται με την προστασία των προϊόντων.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να προμηθευτείτε συσκευασίες έτοιμες για χρήση, έτοιμες συσκευασίες που θα προσωποποιηθούν με το λογότυπο της επιχείρησης σας ή ακόμη και να δημιουργήσουμε μία απόλυτα προσαρμοσμένη συσκευασία που θα εκφράζει τη φιλοσοφία και το στυλ του δικού σας brand.

Τα custom κουτιά μας είναι μια εξαιρετική επιλογή για να διαφοροποιηθείτε και να μείνετε στο νου των πελατών σας! Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος, το χρώμα και να εκτυπώσετε το λογότυπό σας, μετατρέποντας τα σε μία εμπειρία για τους πελάτες σας.

Τι μπορείτε να επιλέξετε:

Κουτιά Συρταρωτά

Κουτιά, τύπου σπιρτόκουτο, ανθεκτικά, οικολογικά και οικονομικά, που κλείνουν συρταρωτά.

Τα Συρταρωτά κουτιά μας διατίθενται ετοιμοπαράδοτα  σε 10 μεγέθη, με το μικρότερο (Νο1) να έχει διαστάσεις 37x60x25mm και το μεγαλύτερο (Νο10) να έχει διαστάσεις 154x249x97mm. Μπορείτε όμως να επιλέξετε και να προσαρμόσετε εσείς το μέγεθος για τα δικά σας προϊόντα κάνοντας ειδική παραγγελία.

Τα κουτιά διατίθενται και ανοιχτά (flat), δηλαδή μπορείτε να προμηθευτείτε το ανάπτυγμά τους και να τα ετοιμάσετε εσείς όποτε τα χρειάζεστε. Παρέχονται οδηγίες για το πώς θα τα κλείσετε, ενώ στο ανάπτυγμα υπάρχουν ειδικές τσακίσεις εκεί που πρέπει να διπλωθεί, για να σχηματιστεί το τελικό κουτί σε 2 μέρη, δηλαδή το κουτί που συρταρώνει και το πλαίσιο – καπάκι μέσα στο οποίο συρταρώνει το κουτί.

Δείτε περισσότερα

Κουτιά Μπιζού

Τα κουτιά bijoux διατίθενται σε διάφορα στυλ, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με κανονικά ή διαφανή καπάκια, καθώς και με συρταρωτό κλείσιμο ή με άλλους μελετημένους τρόπους.

Στο εσωτερικό τους, θα βρείτε πολύχρωμες επενδύσεις που ταιριάζουν με κάθε τύπο κοσμήματος. Εάν τα ετοιμοπαράδοτα μεγέθη μας δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας, μην ανησυχείτε! Στη Newman, μπορούμε να δημιουργήσουμε κουτιά bijouχ κατά παραγγελία, προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές σας με ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας τα 1000 τεμάχια.

Δείτε περισσότερα

Κουτιά σκληρά

Τα χειροποίητα σκληρά κουτιά μας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό χαρτόνι και διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και ζωηρά χρώματα. Αυτά τα ευέλικτα κουτιά είναι ιδανικά για κοσμήματα, μικρά και μεγάλα αντικείμενα, καθώς και για διάφορα αξεσουάρ, όπως κασκόλ, εσώρουχα, μινιατούρες, πίνακες ζωγραφικής, εξαρτήματα υπολογιστών, κινητά τηλέφωνα, αρώματα, καλλυντικά, ποτά, κεραμικά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Σουέτ πουγκιά σε σχήμα τσέπης με κουμπί και χειροποίητα κουτιά κοσμημάτων.

Με την πλούσια εμπειρία της NewMan, μπορείτε να προσαρμόσετε το δικό σας χειροποίητο κουτί ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας σε χρώμα, σχέδιο και μέγεθος. Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς σκληρά κουτιά κατά παραγγελία, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας, κατόπιν αιτήματος με ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 200 τεμάχια.

Δείτε περισσότερα

Αν έχετε μια μοναδική ιδέα ή μια ιδιαίτερη ανάγκη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Απλά μοιραστείτε μαζί μας τα σχέδιά σας, ενημερώστε μας για τις διαστάσεις και τις ποσότητες που χρειάζεστε και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Στην Newman, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε ότι θα σας παρέχουμε την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία που σας αξίζει για όλες τις ανάγκες συσκευασίας σας. Ας υλοποιήσουμε μαζί το όραμά σας.

Δείτε αντίστοιχες δουλειές μας με custom κουτιά εδώ.

Εάν θέλετε να τυπώσετε και σεις το λογότυπό σας σε είδη συσκευασίας ή αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2023