Κουτιά συσκευασίας με ψηφιακή εκτύπωση – NewMan

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε κουτιά χονδρικής by NewMan Packaging.

Η σημερινή πρόταση συσκευασίας από την εταιρεία NewMan Packaging αφορά στο σχεδιασμό και την εκτύπωση κουτιών με την τεχνική της ψηφιακής εκτύπωσης.

Η εικόνα του προϊόντος σας δεν είναι απλά μια ετικέτα, ένα κουτί ή μια τσάντα που συσκευάζετε ή μεταφέρετε την πρωτογενή σας παραγωγή.

Είναι ουσιαστικά ο συνδετικός σας κρίκος για την επιτυχημένη προβολή και προώθηση του προϊόντος σας και έχει πρωτεύοντα ρόλο στην ανάδειξη της εταιρικής και προϊοντικής σας ταυτότητας και στην ανάπτυξη των πωλήσεών σας.

Τυπώνουμε ψηφιακά το δικό σας προσωποποιημένο κουτί στα χρώματα και σχέδια της επιλογής σας.
Ψηφιακή εκτύπωση σε κουτιά συσκευασίας.
Ψηφιακές εκτυπώσεις σε κουτιά χονδρικής by NewMan Packaging.

Η ψηφιακή εκτύπωση αναφέρεται στην απεικόνιση ψηφιακών εικόνων ή αρχείων σε μια φυσική επιφάνεια όπως το χαρτί με σκοπό να μεταδοθεί ένα μήνυμα (κείμενο ή/και εικόνα), μέσα από διαχείριση ψηφιακών αρχείων, Η/Υ.

Αυτό σημαίνει ταχύτητα, αμεσότητα και εκτυπώσεις κατά ζήτηση (on demand) με αποτέλεσμα πλέον εξίσου ικανοποιητικό όσο η παραδοσιακή τυπογραφία.

Ψηφιακή εκτύπωση σε κουτιά συσκευασίας.
Ψηφιακή εκτύπωση σε κουτιά συσκευασίας

Μέσω της ψηφιακής εκτύπωσης μπορείτε να προσωποποιήσετε τις συσκευασίες των προϊόντων σας, τυπώνοντας πάνω οτιδήποτε φανταστείτε, με όσα χρώματα θέλετε και με ποιότητα στο αποτέλεσμα, που θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Το τυπωμένο κουτί που θα προκύψει θα τραβήξει την προσοχή των πελατών σας, οι οποίοι ενδεχομένως να το κρατήσουν μετά τη χρήση του προϊόντος σας και για προσωπική τους χρήση, για αποθήκευση άλλων αντικειμένων, οργάνωση, ακόμα και ως διακοσμητικό στοιχείο.

Τυπώνουμε ψηφιακά το δικό σας προσωποποιημένο κουτί στα χρώματα και σχέδια της επιλογής σας.
Τυπώνουμε ψηφιακά το δικό σας προσωποποιημένο κουτί στα χρώματα και σχέδια της επιλογής σας

Τολμήστε να κάνετε τη διαφορά, επιλέγοντας ψηφιακή εκτύπωση στο custom-made κουτί συσκευασίας που θα δημιουργήσετε.

Για ειδικές παραγγελίες, επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2021