Κυλινδρικά κουτιά με ψηφιακή εκτύπωση – NewMan

Τυπωμένα κυλινδρικά κουτιά από την εταιρεία NewMan.

Έχοντας εμπειρία πολλών ετών στο χώρο, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε μια φρέσκια ιδέα συσκευασίας που είναι πολλά υποσχόμενη.

Η σημερινή μας πρόταση περιλαμβάνει κυλινδρικά κουτιά με ψηφιακή εκτύπωση.

Τυπωμένα κυλινδρικά κουτιά από την εταιρεία NewMan.
Τσίγκινα κουτιά σε σχήμα κυλίνδρου με εκτύπωση εταιρικού λογότυπου.
Ψηφιακή εκτύπωση σε στρογγυλά κουτιά συσκευασίας.

Τα κουτιά αυτά είναι τσίγκινα και περιβάλλονται από χαρτί τυπωμένο με την τεχνική της ψηφιακής εκτύπωσης στο σχέδιο της αρεσκείας σας.

Μπορούν να κατασκευαστούν σε ό,τι ύψος επιθυμείτε, με μια από τις ακόλουθες περιμέτρους: 40mm, 51mm, 54mm, 65mm, 73mm, 80mm, 83mm και 90mm.

Το καπάκι που μπορούμε να σας δημιουργήσουμε είναι είτε πλαστικό, είτε μεταλλικό, ενώ στο δεύτερο μπορείτε είτε να εκτυπώσετε χαρτί με ψηφιακή εκτύπωση είτε να τυπώσετε ανάγλυφα το λογότυπό σας ή το μήνυμα που σας αρέσει.

Τσίγκινα κουτιά σε σχήμα κυλίνδρου με εκτύπωση εταιρικού λογότυπου.
Τσίγκινα κουτιά σε σχήμα κυλίνδρου με εκτύπωση εταιρικού λογότυπου

Στην εταιρεία NewMan Packaging μπορείτε να ζητήσετε ειδικές παραγγελίες σε κυλινδρικά κουτιά με ελάχιστη ποσότητα τα 1000 τεμάχια.

Τα κουτιά σε σχήμα κυλίνδρου αποτελούν ιδανική συσκευασία για καταστήματα εσωρούχων, αρωμάτων, καλλυντικών, κάθε είδους μπουκαλιών, κεριών, ανθοπωλείων, ακόμα και ξηρών καρπών και τροφίμων.

Διαφέρει από τα παραδοσιακά τετράγωνα και ορθογώνια κουτιά με καπάκι και τραβάει την προσοχή, δίνοντας στους πελάτες σας την εντύπωση μιας εταιρείας που έχει προσέξει τη συσκευασία των προϊόντων της και άρα είναι αξιόπιστη.

Ψηφιακή εκτύπωση σε στρογγυλά κουτιά συσκευασίας.
Ψηφιακή εκτύπωση σε στρογγυλά κουτιά συσκευασίας

Μετά τη χρήση του περιεχομένου, τα κουτιά σε σχήμα κυλίνδρου μπορούν εύκολα να αξιοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία, μολυβοθήκες, συσκευασίες μικρών αντικειμένων και κοσμημάτων κι αποθηκευτικά κουτιά στο γραφείο σας.

Μ’ αυτό τον τρόπο δίνετε μεγαλύτερη αξία στον πελάτη, ακόμα και μετά την πώληση.

Για ειδικές παραγγελίες, επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2021

2 thoughts on “Κυλινδρικά κουτιά με ψηφιακή εκτύπωση – NewMan

    • Newman says:

      Καλημέρα σας, στείλτε μας για πόσα τεμάχια ενδιαφέρεστε και σε τι διαστάσεις, με τι είδους καπάκι, σε τι χρώμα κλπ στο email μας info@newman.com.gr μαζί με τα στοιχεία σας αναλυτικά ώστε να σας ετοιμάσουμε τη μακέτα και την προσφορά μας. Στη διάθεσή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *