Κορδέλα με ασημοτυπία – Τι είναι το σατέν διπλής όψης;

Σατέν διπλής όψης φούξια με ασημί λογότυπο

Οι σατέν κορδέλες είναι πολύ δημοφιλείς στη συσκευασία. Είτε πρόκειται για συσκευασία δώρου είτε για στολισμό απλής συσκευασίας, η σατέν είναι μια πολύ όμορφη διακοσμητική επιλογή. Φυσικά, στην αγορά κυκλοφορούν πολλές κορδέλες “βαπτισμένες” σατέν. Η ποιότητα στην κορδέλα φαίνεται στην όψη αλλά κυρίως στην αφή. Όπως μπορείς να καταλάβεις από την αφή εάν ένα ύφασμα σε ρούχο είναι καλής ποιότητας, έτσι και με την κορδέλα.

Σατέν διπλής όψης φούξια με ασημί λογότυπο
Σατέν διπλής όψης φούξια με ασημί λογότυπο

Οι σατέν κορδέλες που θα βρεις στο κατάστημα NewMan είναι υψηλής ποιότητας. Σε εμάς θα βρεις μόνο διπλής όψης σατέν. Τι σημαίνει σατέν κορδέλα διπλής όψης; Διπλής όψης σημαίνει ότι το όμορφο ύφασμα σατέν που βλέπεις είναι το ίδιο και στις δύο όψεις της κορδέλας. Δεν είναι μόνο το μπροστινό μέρος γυαλιστερό, αλλά και το πίσω. Με λίγα λόγια, είναι γυαλιστερό και όχι θαμπό κι απ’ τις δύο πλευρές, ενώ όταν το δένεις φιόγκο, η κορδέλα είναι ίδια, χωρίς να φαίνεται γυαλιστερή σατέν απ’ τη μία και θαμπή απ’ την άλλη. Το σατέν μονής όψης, για να το καταλάβεις, είναι σαν τη φόδρα στα ενδύματα, που είναι γυαλιστερή απ’ τη μια μεριά και θαμπή απ’ την άλλη. Προτιμάται στην ενδυμασία, για να ακουμπά η θαμπή, μη-γυαλιστερή, πλευρά με το ύφασμα του ρούχου, ενώ σπάνια φαίνεται. Το γυαλιστερό μέρος είναι αυτό που φαίνεται, π.χ. στο εσωτερικό από ένα σακάκι, γιατί είναι όμορφο.

Σατέν διπλής όψης φούξια με ασημί λογότυπο
Σατέν διπλής όψης φούξια με ασημί λογότυπο

Στο NewMan όλες οι σατέν κορδέλες είναι υφασμάτινες διπλής όψης. Τυπώνουμε στις κορδέλες το λογότυπο ή το μήνυμα που θέλεις με χρυσοτυπία ή ασημοτυπία (λέγεται και μεταλλοτυπία ή θερμοτυπία). Δες επιλογές για τις κορδέλες και την εκτύπωση στη σελίδα μας εδώ. Για το ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ τυπώσαμε φούξια σατέν κορδέλες με ασημί χρώμα, γι’ αυτό το λέμε και εκτύπωση ασημοτυπίας.

Διάβασε περισσότερα για τη ασημοτυπία εδώ. Για ειδικές παραγγελίες σε κορδέλες μπες στη σελίδα μας εδώ. Για άλλη τυπωμένη συσκευασία, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.