Εξατομικευμένη συσκευασία κοσμημάτων ΤΣΟΥΡΟΣ

Τσούρος κοσμήματα λογότυπο σε συσκευασία

Για το κοσμηματοπωλείο ΤΣΟΥΡΟΣ που βρίσκεται στη Χίο τυπώνουμε με ασημοτυπία κουτιά κοσμημάτων της σειράς BJ. Η σειρά κουτιά κοσμημάτων BJ είναι οικολογική και οικονομική σειρά χάρτινων κουτιών για κοσμήματα, σε δύο κομψούς συνδυασμούς χρωμάτων. Εκρού με καφέ και σκούρο γκρι με ασημί. Στη σειρά υπάρχουν κουτιά κατάλληλα για κάθε είδος κοσμήματος. Δες όλα τα κουτιά της σειράς BJ στη σελίδα μας εδώ.

Κουτιά κοσμημάτων με εκτύπωση λογότυπο κοσμηματοπωλείου
Κουτιά κοσμημάτων με εκτύπωση λογότυπο κοσμηματοπωλείου

Το κουτί ανοίγει και κλείνει από την επάνω πλευρά με μαγνήτη, σχηματίζοντας μια μοντέρνα λοξή γραμμή περίπου στη μέση του. Τα κουτιά κοσμημάτων της σειράς BJ εσωτερικά, έχουν ειδικά σχεδιασμένες βάσεις ώστε να μπορείτε να παρουσιάσετε το κόσμημα ακόμα και στη βιτρίνα του καταστήματός σας. Το κουτί τυπώθηκε στην εξωτερική πλευρά από το καπάκι με το λογότυπο του καταστήματος με εκτύπωση μεταλλοτυπίας σε ασημί χρώμα. Δες όλη τη σειρά BJ κουτιά κοσμημάτων εδώ.

Κουτιά κοσμημάτων με λογότυπο ασημοτυπία
Κουτιά κοσμημάτων με λογότυπο ασημοτυπία

Οι Περικλής & Λεωνίδας Τσουρος, δημιουργούν χρυσά και ασημένια κοσμήματα από το 1997. Νέες τους συλλογές είναι η Steampunk, συνδυασμός ασήμι 925 με αυθεντικά μέρη παλιών ρολογιών και η ασύγκριτη ποιότητα της συλλογής κοσμημάτων Shadow, αρμονικος συνδυασμός  σε μαύρη επιφάνεια, χρυσό 585, πλατίνα και κίτρινο χρυσό. Από το 1999 εκτός του εργαστηρίου που βρίσκεται στον Βροντάδο, διατηρούν ένα Χρυσοχοείο στο κέντρο της πόλης της Χίου.

Εξατομικευμένη συσκευασία κοσμημάτων
Εξατομικευμένη συσκευασία κοσμημάτων

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με την εκτύπωση ασημοτυπίας (θερμοτυπίας ή μεταλλοτυπίας) διάβασε το άρθρο μας εδώ. Για να τυπώσεις κι εσύ το λογότυπό σου σε κουτιά κοσμημάτων επικοινώνησε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2018

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.