Εορταστικό Ωράριο Newman

Εορταστικό Ωράριο Newman … Jingle, Shop, and Mingle 

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συνεχή υποστήριξή σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στο Newman, πιστεύουμε στη διάδοση της χαράς και στην ομαλή πραγματοποίηση των αγορών σας, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της μαγικής περιόδου του έτους. Για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε αρκετό χρόνο για να βρείτε τα τέλεια δώρα για τους αγαπημένους σας ή την custom συσκευασία σας έτοιμη, σας ανακοινώνουμε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας μας. Από την Δευτέρα 11/12 , οι πόρτες μας θα είναι ανοιχτές για διευρυμένες ώρες για να εξυπηρετήσουμε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και να κάνετε τις γιορτινές σας αγορές χωρίς άγχος.

Εορταστικές ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 18:00

Σάββατο: 09:00 – 16:00

Κυριακή: 11:00 – 16:00

Το εορταστικό μας ωράριο θα ισχύει από τις 11/12 έως τις 31/12, με εξαίρεση της ημερομηνίες 25-26/12 όπως και 01-02/12 όπου το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας ως τον προορισμό σας για ποιοτικά προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μαγικές στιγμές για τους πελάτες και τους αγαπημένους σας.

Επισκευτείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας εδώ.