Τζάκης Κόσμημα: Κραφτ οικολογικά συρταρωτά κουτιά για κοσμήματα με λογότυπο

Το κατάστημα Τζάκης Κόσμημα είναι ένα από τα παλαιότερα στην Αθήνα, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Προσφέρει μια πλούσια συλλογή από υψηλής ποιότητας κοσμήματα Ελλήνων και Ευρωπαίων σχεδιαστών.

Ως δεύτερη γενιά μιας οικογενειακής επιχείρησης, σχεδιάζει και δημιουργεί κλασικό και σύγχρονο κόσμημα από το 1956.

Η συνεχής ενημέρωση για τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις της εποχής μαζί με επιμονή στην υψηλή ποιότητα και το σεβασμό στον πελάτη αποτελούν τις βασικές αρχές της εργασίας του κοσμηματοπωλείου Τζάκης

Η αρχαιολογική σκαπάνη έχει φέρει στο φως πολλά ελληνικά διαδήματα ή περιδέραια του 5ου – 2ου π.Χ. αιώνα, που είχαν κεντρικό τους θέμα – μοτίβο τη ψυχή.

Ψυχή, στην αρχαία Ελλάδα ονόμαζαν την πεταλούδα (έντομο).

Παρατηρώντας τον κύκλο των βιολογικών της μεταμορφώσεων και την αγάπη της για το νέκταρ και το φως τη συνέδεσαν με την ανθρώπινη ψυχή.

Σύμβολο της αθανασίας, της αναγέννησης και της άυλης αναπτέρωσης, το φετινό γούρι του καταστήματος Τζάκης Κόσμημα αποτελεί μια φτερωτή, αισιόδοξη Ψυχή για το 2023, ασημένια 925° ή χρυσή 14Κ για την οποία η εταιρεία NewMan κατασκεύασε κουτί συσκευασίας με πολλή αγάπη.

Τα κουτιά συσκευασίας που δημιουργήσαμε, είναι κραφτ οικολογικά συρταρωτά κουτιά για κοσμήματα με εσωτερικό λευκό βελούδο.

Στη συναρμολογημένη του μορφή το συγκεκριμένο κουτί έχει διάσταση 58x83x24mm.

Το λογότυπο με το όνομα Psyche – Ψυχή που έχει το γούρι τυπώθηκαν με τη μέθοδο της χρυσοτυπίας.

Για να ενημερωθείτε για την τεχνική της μεταλλοτυπίας, διαβάστε το αντίστοιχο άρθρο μας.

Αν θέλετε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για προϊόντα μας και είδη συσκευασίας ή έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2023