Τυπωμένες αυτοκόλλητες ετικέτες με κεράσια σε καλοκαιρινές συσκευασίες

Systema Hotel: Αυτοκόλλητη ετικέτα συσκευασίας με λογότυπο.

Διανύουμε τα μέσα της θερινής περιόδου και συνεχώς αναζητούμε τρόπους να ανακαλύπτουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις συσκευασίας με άρωμα καλοκαιριού για εσάς και τους πελάτες σας. Αυτή τη φορά η πρόταση της εταιρείας NewMan Packaging αφορά αυτοκόλλητες ετικέτες συσκευασίας με τυπωμένα κεράσια για την εταιρεία Systema Hotel!

Systema Hotel: Αυτοκόλλητη ετικέτα συσκευασίας με λογότυπο.
Αυτοκόλλητες ετικέτες με εκτυπωμένα κεράσια.
Τύπωμα κεράσι σε αυτοκόλλητες ετικέτες χονδρική.

Οι ετικέτες που εκτυπώθηκαν έχουν μέγεθος 5×5 εκατοστά με λευκό background και δίχρωμη εκτύπωση σε πράσινη και κόκκινη απόχρωση.

Για να δούμε μερικά από τα πλεονεκτήματα της εκτύπωσης και χρήσης αυτών των αυτοκόλλητων ετικετών παρακάτω.

Αρχικά, σε αντίθεση με το κοινό συρραπτικό, ένα αυτοκόλλητο δε φθείρει τη συσκευασία που θα «κλείσει» και την ασφαλίζει με μεγαλύτερη προστασία, χωρίς το φόβο ότι θα ξεκολλήσει και θα χαθεί το προϊόν.

Αυτοκόλλητες ετικέτες με εκτυπωμένα κεράσια.
Αυτοκόλλητες ετικέτες με εκτυπωμένα κεράσια

Κατόπιν, αποτελεί έναν επιπρόσθετο τρόπο προώθησης και διαφήμισης της μάρκας σας ή του εταιρικού λογότυπου, κάνοντας τους πελάτες να σας φέρουν στο μυαλό τους και να σας αναγνωρίζουν κάθε φορά που αντικρίζουν την ετικέτα (υψηλός δείκτης brand awareness – brand recall και recognition).

Τέλος, οι τετράγωνες αυτοκόλλητες ετικέτες με κεράσια αποτελούν ένα επιπλέον στοιχείο διακόσμησης στη συσκευασία, προσδίδοντας στυλ και χάρη.

Συνοψίζοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ σημαντικό ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις να δίνουν έμφαση στη φροντίδα της συσκευασίας των προϊόντων τους, προκαλώντας μια αξέχαστη unboxing εμπειρία στους καταναλωτές.

Τύπωμα κεράσι σε αυτοκόλλητες ετικέτες χονδρική.
Τύπωμα κεράσι σε αυτοκόλλητες ετικέτες χονδρική

Δες φωτογραφίες από τυπωμένες αυτοκόλλητες ετικέτες NewMan στο Πεδίο «Φωτογραφίες» του site μας εδώ.

Για να τυπώσεις κι εσύ το λογότυπό σου σε συσκευασία ή αυτοκόλλητες ετικέτες επικοινώνησε μαζί μας.

 

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2021