Πόσο κοστίζουν τα εκτυπωμένα προϊόντα συσκευασίας NewMan;

Πόσο κοστίζουν οι εκτυπωμένες συσκευασίες NewMan;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε δει εντυπωσιακές εκτυπώσεις σε custom προϊόντα στο Instagram ή το Pinterest και μας ρωτάτε «Πόσο κοστίζουν;» Η τιμή ενός προϊόντος συσκευασίας που δεν είναι τυποποιημένο όπως τσάντα, κουτί, πουγκί, κορδέλα, χαρτί αφής, αυτοκόλλητη ταινία, σφραγίδα κ.α., δηλαδή πρόκειται για «ειδική παραγγελία» ή αλλιώς «custom-made συσκευασία», εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Σίγουρα υπάρχουν σταθερά κόστη για εκτυπώσεις, μακέτες, μεταφορικά των εταιρειών κούριερ κ.α. που αναφέρονται αναλυτικά στο site μας, αλλά για να δούμε από τι εξαρτάται το πολυπόθητο κόστος μιας συσκευασίας χονδρικής;

Το λογότυπο που επιθυμείτε

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που κάνουν μία συσκευασία να είναι ξεχωριστή είναι το λογότυπο που θα τυπωθεί σε αυτήν.

Το λογότυπο είναι ένα από τα στοιχεία που θα δώσει χαρακτήρα στη συσκευασία σας και θα αποτυπώσει το προσωπικό σας στυλ.

Πριν όμως φτάσουμε στην εκτύπωση υπάρχουν πολλά ερωτήματα που χρειάζεται να απαντήσουμε:

Σκληρά κουτιά με το λογότυπο για την μπύρα Βεργίνα.

 • Τι είδος εκτύπωσης επιθυμείτε; (υπάρχουν πολλοί τρόποι εκτύπωσης για πολλά διαφορετικά προϊόντα π.χ. θερμοτυπία, χρυσοτυπία, ψηφιακή εκτύπωση, φλεξογραφία, λιθογραφική εκτύπωση, UV εκτύπωση κ.α.)
 • Τι μέγεθος θα έχει; (χρειάζεται να χωράει όμορφα πάνω στην τσάντα, το κουτί, την κορδέλα ή το χαρτί αφής)
 • Τι και πόσα χρώματα θα έχει;
 • Αν έχετε μία έτοιμη μακέτα, χρειάζεται να είναι σε μορφή γραμμικού σχεδίου (vector graphic) για να μπορέσει να τυπωθεί σωστά. Διαφορετικά θα χρειαστεί να προσαρμόσουμε εμείς την μακέτα σας για την επιθυμητή συσκευασία.

Επιθυμητή ποσότητα/τεμάχια

Για κάθε προϊόν συσκευασίας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα εκτύπωσης που διαφέρει ανά είδος. Αφού λοιπόν έχουμε καταλήξει πώς θέλουμε να είναι το λογότυπο που θα τυπωθεί στο προϊόν σε συνδυασμό με την επιθυμητή ποσότητα που πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την ελάχιστη δυνατή ανά προϊόν προκύπτει και το κόστος της custom παραγγελίας σας.

 • Η εταιρεία Newman σέβεται τους πελάτες της και γι’ αυτό το λόγο είναι αδύνατο να σας πούμε ένα πιθανό κόστος για μία πιθανή εκτύπωση μίας τυχαίας ποσότητας ενός προϊόντος, χωρίς να γνωρίζουμε τις παραπάνω μεταβλητές.
 • Κάθε ειδική παραγγελία είναι προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Προηγούμενη συνεργασία

Οι πελάτες που αγοράζουν συχνά προϊόντα από μας έχουν ευνοϊκότερους όρους αγορών όπως για παράδειγμα μπορεί να μη χρεωθούν επιπλέον μακέτα εκτύπωσης, να έχουν κάποιο πιστωτικό υπόλοιπο ή ειδική συμφωνία. (Διατηρούμε αρχείο από τα κλισέ που έχουν χρησιμοποιηθεί μια φορά και εφόσον ταιριάζουν με τη μακέτα σε κάποια επόμενη παραγγελία σας, γίνεται χρήση των ίδιων χωρίς επιπλέον χρέωση)

Τα ειδικά χαρακτηριστικά

Το κρυφό πιάσιμο στο χερούλι της τσάντας Gofrato.

Τα ειδικά χαρακτηριστικά των ειδών συσκευασίας επηρεάζουν το κόστος τους.

Για παράδειγμα ο αριθμός των καρουλιών μίας κορδέλας, το είδος χερουλιού που θα επιλέξετε για την τσάντα σας (πλακέ, στριφτό, φακαρόλα, βαμβακερό, σατέν κορδέλα), ακόμα και το περιεχόμενο ενός κουτιού (με βελούδινο πάτο, με χαρτί αφής, με αφρολέξ).

Είναι προτιμότερο για εσάς να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στο να δημιουργήσετε το κατάλληλο είδος συσκευασίας για τα μοναδικά σας προϊόντα και στην κατάλληλη τιμή.

Ο τρόπος αποστολής

 • Φυσικά εφόσον αυτό είναι δυνατό, σας συμφέρει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, Θησέως 10, Σύνταγμα
 • Σε περίπτωση που επιλέξετε η παραγγελία σας να αποσταλεί, χρειάζεται να γνωρίζουμε το μέρος, καθώς και το βάρος των προϊόντων προκειμένου να υπολογίσουμε τα έξοδα αποστολής.

σατεν κορδελα, σατεν, κορδελες, τυπωμενες κορδελες

Extra Tips and Tricks για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

 • Η επικοινωνία μέσω e-mail είναι ασφαλέστερη, αφού έτσι είναι ευκολότερο για εμάς να φέρουμε εις πέρας την παραγγελία σας και να δημιουργήσουμε την Custom συσκευασία σας ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί!
 • Μην ξεχνάτε να μας γράφετε πάντα το ΑΦΜ σας στο e-mail και όσα περισσότερα στοιχεία από αυτό που θέλετε να φτιάξετε αναλυτικά.
 • Να θυμάστε ότι επειδή φτιάξαμε ένα προϊόν σε κάποιον άλλο πελάτη και το προβάλλαμε στα social media ή στο κατάστημά μας δεν έχει την ίδια τιμή με το δικό σας custom προϊόν συσκευασίας και τους ίδιους όρους συμφωνίας.
 • Οι πωλητές και το προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας! Με κάθε σας παραγγελία μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι και να γεμίσουμε την αγορά με νέες όμορφες και ξεχωριστές συσκευασίες!

Είστε έτοιμοι λοιπόν για την παραγγελία σας;!

E-mail: info@newman.com.gr | sales@newman.com.gr

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3228180

Επιμέλεια φωτογραφιών και κειμένου Newman Co. 2021