Λογότυπο «des filles d’ici» σε τσάντες και ετικέτες

logo-des-filles-dici-se-tsantes-kai-etiketes2120

Από την μακρινή Ελβετία το pop up κατάστημα με αξεσουάρ «des filles d’ici» επέλεξε την εταιρία NewMan για να εκτυπώσει τις συσκευασίες του. Ετσι λοιπόν τυπώσαμε το brand «des filles d’ici» με λευκή μεταξοτυπία στη σειρά από τις τσάντες Kraft που διαθέτουν λαβή φακαρόλας. Επιπλέον, τυπώθηκαν με την μέθοδο της μεταλλοτυπίας και αυτοκόλλητες ετικέτες σε διάφορα μεγέθη.

logo-des-filles-dici-se-tsantes-kai-etiketes2120
Μεταλλοτυπία σε ετικέτες

Οι πολυτελείς τσάντες Kraft με λαβή φακαρόλας χαρακτηρίζονται για την ανθεκτικότητά τους ενώ παράλληλα δίνουν την δυνατότητα να διαφημίσετε το κατάστημά σας με οιλογικό τρόπο εκτυπώνοντας πάνω τους το λογότυπό σας. Είναι ιδανικές για καταστήματα με μπιζού και κοσμήματα, είδη οπτικών, βιβλία μέχρι και είδη για το σπίτι ή διακοσμητικά και ρούχα. Τις τσάντες αυτές θα τις βρείτε στο κατάστημά μας σε 8 διαφορετικά μεγέθη και σε 4 χρώματα. Δείτε όλη τη σειρά με τις τσάντες εδώ.

logo-des-filles-dici-se-tsantes-kai-etiketes2120
Μεταξοτυπία σε τσάντες

Μάθετε περισσότερα για την τεχνική της μεταξοτυπίας εδώ. Για να μάθετε τι είναι η μεταλλοτυπία δείτε το άρθρο μας εδώ, ενώ για να τυπώσετε κι εσείς τσάντες με την τεχνική της μεταξοτυπίας επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2019