Jenessis: Σουέτ πουγκιά κοσμημάτων με λογότυπο

Jenessis: Τυπωμένα μαύρα πουγκιά με ασημοτυπία.

Το Jenessis ενσωματώθηκε στον κόσμο της τέχνης το χειμώνα του 2020.

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης καθώς και όλοι οι συνεργάτες ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να υλοποιήσουν ένα όνειρο ζωής με γνώμονα το πάθος για δημιουργία.

Jenessis: Τυπωμένα μαύρα πουγκιά με ασημοτυπία.
Τα πουγκιά σουρώνουν με κορδόνι και έχουν τύπωμα με ασημοτυπία.
Σουέτ πουγκιά κοσμημάτων με εκτύπωση.
Πουγκιά συσκευασίας για κοσμήματα και μικρά αντικείμενα.

Η εμπειρία της πλοήγησης στη διαδικτυακή γκαλερί του Jenessis brand προσφέρει την ευκαιρία ανάδειξης σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, καθώς και εξοικείωση του κοινού με ευρεία γκάμα καλλιτεχνών, τεχνοτροπιών, κουλτουρών και πολιτισμών.

Το Jenessis φιλοδοξεί να δημιουργήσει με την αρωγή της τεχνολογίας, ένα σημείο επαφής μεταξύ τέχνης και ανθρώπων.

Σουέτ πουγκιά κοσμημάτων με εκτύπωση.
Σουέτ πουγκιά κοσμημάτων με εκτύπωση

Η εταιρεία NewMan Packaging επιμελήθηκε τις συσκευασίες των κοσμημάτων Jenessis που αποτελούνται από σουέτ πουγκιά με κορδόνι.

Τα πουγκιά που επιλέχθηκαν είναι μαύρου χρώματος, σε διαστάσεις των 80x110mm και 140x170mm, διπλής όψης και σουρώνουν με μαύρο κορδόνι στο κλείσιμο.

Στα πουγκιά τυπώθηκε το λογότυπο της εταιρείας κοσμημάτων με την τεχνική της ασημοτυπίας (ή αλλιώς μεταλλοτυπία ή θερμοτυπία σε ασημί χρώμα).

Τα πουγκιά σουρώνουν με κορδόνι και έχουν τύπωμα με ασημοτυπία.
Τα πουγκιά σουρώνουν με κορδόνι και έχουν τύπωμα με ασημοτυπία

Διαθέτουμε πολλών ειδών τσεπάκια – θήκες για κοσμήματα που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Αν ενδιαφέρεστε για τυπωμένα πουγκιά και θέλετε να δείτε διαθέσιμα χρώματα, σχέδια και τιμές, κάντε κλικ στον παρακάτω link.

Δείτε προηγούμενες δουλειές μας με εκτυπώσεις σε πουγκιά σουέτ, στη σελίδα «Φωτογραφίες».

Πουγκιά συσκευασίας για κοσμήματα και μικρά αντικείμενα.
Πουγκιά συσκευασίας για κοσμήματα και μικρά αντικείμενα

Για να ενημερωθείτε για την τεχνική της ασημοτυπίας, διαβάστε το αντίστοιχο άρθρο μας.

Αν θέλετε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για προϊόντα μας και είδη συσκευασίας ή έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2021

2 thoughts on “Jenessis: Σουέτ πουγκιά κοσμημάτων με λογότυπο

  1. Ραφαηλια Φερμανη says:

    Καλησπέρα σας, έχω μια εταιρία με κοσμήματα κ ενδιαφέρομαι για σατέν πουγκιά γύρω στους 10 πόντους. Θα μπορούσατε να μου πείτε μια τιμή;
    Η εταιρία μου είναι διαδικτυακή στο ινσταγκραμ eye_jewels και δημιουργώ κ eshop.

    • Newman says:

      Καλημέρα σας, αυτά που κοιτάζετε δεν είναι σατέν αλλά σουέτ. Υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξουμε και σατέν πουγκιά και σουέτ όπως μπορείτε να δείτε εδώ: https://newman.com.gr/portfolio/pougkia/ Οι τιμές για τα τυπωμένα σουέτ πουγκιά μας βρίσκονται εδώ: https://newman.com.gr/printed-pouches.php?lang=el Για ειδικές παραγγελίες η επικοινωνία γίνεται μέσω e-mail όπου θα χρειαστούμε τις προδιαγραφές αναλυτικά (πόσα τεμάχια θέλετε, διαστάσεις, χρώμα πουγκιού, χρώμα και είδος εκτύπωσης), το λογότυπό σας σε μορφή γραμμικό σχέδιο (vector graphic) για να δούμε αν κάνει στο πουγκί, τα στοιχεία της εταιρείας σας και ένα τηλ. επικοινωνίας ώστε να σας καλέσουμε αν χρειαστεί. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *