Εκτύπωση σε κουτιά για τα κοσμήματα της Ελένης Τσαπραλή

Ελένη Τσαπραλή: Κουτιά συσκευασίας με λογότυπο

Η Ελένη Τσαπραλή ξεκίνησε να δημιουργεί χειροποίητα κοσμήματα για γυναίκες που αγαπούσε και από τότε δεν έφυγε από τον αγαπημένο της πάγκο, φτιάχνοντας συλλογές μοναδικές για κάθε γυναίκα που αγαπά τη ζωή.

Χρησιμοποιεί υλικά όπως ασήμι, ορείχαλκο, ξύλο και δέρμα και κατασκευάζει χειροποίητα δημιουργήματα ένα προς ένα που σε ταξιδεύουν.

Κουτιά κοσμημάτων με χρυσό τύπωμα.
Κουτιά κοσμημάτων με χρυσό τύπωμα

Η NewMan Packaging επιμελήθηκε τις συσκευασίες των κοσμημάτων της με πολλή αγάπη. Κουτιά κοσμημάτων χάρτινα σε γκρι ανοιχτό χρώμα με την τεχνοτροπία του τσιμέντου (concreting) και τυπωμένα με το λογότυπο σε χρυσοτυπία. Στο εσωτερικό τους διαθέτουν λευκό αφρολέξ με εγκοπές για τα κοσμήματα. Τα συγκεκριμένα έχουν διάσταση 6x6x3,5cm και 10x10x2,5cm.

Custom-made κουτιά για κοσμήματα με εσωτερικό αφρολέξ.
Custom made κουτιά για κοσμήματα με εσωτερικό αφρολέξ

Δημιουργήστε και σεις προσωποποιημένα κουτιά για κοσμήματα σε ό,τι διάσταση ή χρώμα έχετε σκεφτεί, με επένδυση ή χωρίς, εντυπωσιάζοντας το κοινό σας κι αφήνοντας το στίγμα σας στην αγορά.

Χρυσοτυπία - Θερμοτυπία - Μεταλλοτυπία
Χρυσοτυπία Θερμοτυπία Μεταλλοτυπία

Δείτε αντίστοιχες δουλειές μας με σκληρά κουτιά, εδώ.

Για να ενημερωθείτε για την τεχνική της μεταλλοτυπίας (ή θερμοτυπίας), διαβάστε το αντίστοιχο άρθρο μας.

Αν θέλετε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για προϊόντα μας και είδη συσκευασίας ή έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2020