Αυτοκόλλητες ετικέτες με λογότυπο – Logo Labels

Τυπωμένες αυτοκόλλητες ετικέτες

Οι διάφανες αυτοκόλλητες ετικέτες τυπώνονται σε όποιο χρώμα επιθυμείτε. Τα περισσότερα κοσμηματοπωλεία τυπώνουν σε χρυσό και ασημί χρώμα, όπως είναι συνήθως και το λογότυπο του καταστήματος. Αυτό έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια, καθότι ο χρυσός και το ασήμι είναι το κύριο υλικό των κοσμημάτων. Όμως, η μόδα επιτάσσει κι άλλα χρώματα, κι αυτό σημαίνει ότι αν το λογότυπο είναι κόκκινο ή μαύρο ή φούξια, το ίδιο μπορούν να τυπωθούν και οι ετικέτες.

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες χρησιμοποιούνται στη συσκευασία δώρων, αξεσουάρ και κοσμημάτων. Μια τσάντα χάρτινη που προορίζεται για δώρο συνηθίζεται να κλείνει με αυτοκόλλητη ετικέτα. Η ετικέτα κάνει τη συσκευασία δώρου πιο όμορφη, απ’ ότι αν τη σφραγίζαμε με συρραπτικό για παράδειγμα. Επιπλέον, είναι ένας ακόμα τρόπος προώθησης της επωνυμίας του καταστήματος, γι’ αυτό το λόγο, τυπώνουμε εκτός από το λογότυπο και διευθύνσεις ή τηλέφωνα στην ετικέτα.

Για τις ετικέτες που βλέπετε στις εικόνες τυπώσαμε με τεχνική μεταλλοτυπίας και μπορείτε να δείτε τα μεταλλικά κλισέ της εκτύπωσης δίπλα σε κάθε ρολό με τις τυπωμένες αυτοκόλλητες ετικέτες.

Διαβάστε περισσότερα για την εκτύπωση μεταλλοτυπίας εδώ. Για να τυπώσετε κι εσείς αυτοκόλλητες ετικέτες για τις συσκευασίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2018

6 thoughts on “Αυτοκόλλητες ετικέτες με λογότυπο – Logo Labels

 1. Ελένη Πρωτοπαππά says:

  Χαίρεται,
  Ενδιαφέρομαι για αυτοκόλλητα με το λογότυπο μου σε σχήμα οβάλ ή στρογγυλό με μήκος 5 με 6 εκατοστά.
  Μπορείτε να μου δώσετε μια προσφορά;

  • Newman says:

   Καλημέρα σας, φυσικά και μπορούμε! Θα χρειαστεί να μας αποστείλετε ένα e-mail στο [email protected] με το πόσα τεμάχια σας ενδιαφέρουν και τις διαστάσεις τους, χρώματα στο background και την εκτύπωση, σχήμα, το λογότυπό σας συνημμένο σε μορφή γραμμικό σχέδιο vector graphic και τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, όνομα και δρατηριοτήτα της εταιρείας σας, εταιρικό ΑΦΜ, τηλ. επικοινωνίας κ.α.) ώστε να μπορέσουμε αφού σας καταχωρήσουμε στο εμπορικό μας πρόγραμμα να σας βγάλουμε μια ολοκληρωμένη οικονομική προσφορά και προτάσεις. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

 2. Μπινεκη Παρασκευή says:

  Γειά σας .
  Ενδιαφέρομαι για αυτοκολλητα σε ορθογώνιο η σε στρογγυλό με χρυσή μεταλλοτυπια με την περιγραφή
  Βιοτεχνία Χειροποίητων Υποδημάτων
  Gkavogiannis Sandals
  Thank you
  Mε μια ωραία γραμματοσειρά.
  Θα μπορούσα να έχω μια προσφορά για αρχή για 100 αυτοκολλητα.

  • Newman says:

   Καλησπέρα σας, η ελάχιστη ποσότητα εκτύπωσης στις αυτοκόλλητες ετικέτες είναι τα 1000 τεμάχια. Για να σας στείλουμε κάποια προσφορά χρειάζεται να μας στείλετε ένα email στο [email protected] με τα στοιχεία της εταιρείας σας, το λογότυπό σας αν υπάρχει σε γραμμικό σχέδιο (vector graphic format) και τη διάσταση των ετικετών που σας ενδιαφέρουν. Σας ευχαριστούμε πολύ.

  • Charles Newman says:

   Καλησπέρα σας
   Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στα προϊόντα μας.
   Η ελάχιστη ποσότητα για ετικέτες με λογότυπο είναι είναι 1000 τεμάχια. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας mail στο [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *