Αυτοκόλλητες ετικέτες με λογότυπο – Logo Labels

Τυπωμένες αυτοκόλλητες ετικέτες

Οι διάφανες αυτοκόλλητες ετικέτες τυπώνονται σε όποιο χρώμα επιθυμείτε. Τα περισσότερα κοσμηματοπωλεία τυπώνουν σε χρυσό και ασημί χρώμα, όπως είναι συνήθως και το λογότυπο του καταστήματος. Αυτό έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια, καθότι ο χρυσός και το ασήμι είναι το κύριο υλικό των κοσμημάτων. Όμως, η μόδα επιτάσσει κι άλλα χρώματα, κι αυτό σημαίνει ότι αν το λογότυπο είναι κόκκινο ή μαύρο ή φούξια, το ίδιο μπορούν να τυπωθούν και οι ετικέτες.

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες χρησιμοποιούνται στη συσκευασία δώρων, αξεσουάρ και κοσμημάτων. Μια τσάντα χάρτινη που προορίζεται για δώρο συνηθίζεται να κλείνει με αυτοκόλλητη ετικέτα. Η ετικέτα κάνει τη συσκευασία δώρου πιο όμορφη, απ’ ότι αν τη σφραγίζαμε με συρραπτικό για παράδειγμα. Επιπλέον, είναι ένας ακόμα τρόπος προώθησης της επωνυμίας του καταστήματος, γι’ αυτό το λόγο, τυπώνουμε εκτός από το λογότυπο και διευθύνσεις ή τηλέφωνα στην ετικέτα.

Για τις ετικέτες που βλέπετε στις εικόνες τυπώσαμε με τεχνική μεταλλοτυπίας και μπορείτε να δείτε τα μεταλλικά κλισέ της εκτύπωσης δίπλα σε κάθε ρολό με τις τυπωμένες αυτοκόλλητες ετικέτες.

Διαβάστε περισσότερα για την εκτύπωση μεταλλοτυπίας εδώ. Για να τυπώσετε κι εσείς αυτοκόλλητες ετικέτες για τις συσκευασίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2018