3 δημοφιλείς τάσεις στη συσκευασία το 2022

Διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα του 2022 και πολλά καταστήματα έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνά τους για να ανανεώσουν τα εμπορεύματα και να δώσουν φρέσκιες ιδέες στους πελάτες που θα τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Περισσότερο από ποτέ ξανά, η συσκευασία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προβολή / προώθηση μιας εταιρείας, αφού δίνει αυτή την επιπρόσθετη αξία (value) στην αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή και φυσικά το πολυπόθητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων καταστημάτων.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τις νέες τάσεις στον τομέα της συσκευασίας για το έτος 2022.

  1. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας

Οι νέες συνθήκες που διανύουμε με την απειλή του ιού Covid-19 έχουν επηρεάσει τη διάθεση των καταναλωτών, που αναζητούν κάτι όμορφο οπτικά για τους φτιάξει τη διάθεση.

Τι καλύτερο από τη χρήση χρωμάτων στη συσκευασία σας.

Πειραματιστείτε με χρωματιστό χαρτί αφής, κουτιά σε έντονα φλούο χρώματα, παιχνιδιάρικα πουγκιά και τσάντες με το λογότυπό σας.

Ροζ χαρτί αφής με μαύρη φλεξογραφική εκτύπωση.
Alaleon Athens: Συσκευασίες Newman χονδρική με εκτύπωση εταιρικής επωνυμίας.
  1. Κορδέλες με έντονα σχέδια

Σε ανάλογο ύφος, τυπώστε κορδέλες με περίτεχνα σχέδια και χρώματα, πρωτότυπα σχήματα, ακόμα και κινούμενα σχέδια για τους πιο τολμηρούς! (γιατί όχι;)

Η υπερβολή δεν είναι πάντα αρνητική όταν πρόκειται για ένα είδος συσκευασίας, αφού προετοιμάζει θετικά τον καταναλωτή για το τι θα ακολουθήσει όταν ανοίξει το πακέτο του και εντείνει το αίσθημα της «έκπληξης».

Κορδέλα KORA φακαρόλα με τυπωμένο σχέδιο.
To Kelari: NewMan τυπωμένα είδη συσκευασίας.
PANDA FOR KIDS: Εκτυπωμένες κορδέλες NewMan για παιδική ένδυση.
Σατέν πολυτελείας κορδέλα με εταιρικό λογότυπο.
2χρωμη εκτύπωση σε γκρο κορδέλα με γαζί.
  1. Εκτυπώσεις με χρωματιστή μεταλλοτυπία

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για χρυσοτυπίες και ασημοτυπίες και τολμήστε να τυπώσετε στα custom είδη συσκευασίας σας με ροζ gold, bronze, μοβ και τιρκουάζ μεταλλοτυπία που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά.

Το 2022 φωνάζει «Χρώμα, χρώμα, χρώμα!».

Ακούστε την καρδιά σας και βγάλτε το δημιουργικό εαυτό σας προς τα έξω, αφήνοντας θετικές κριτικές στο πέρασμά σας και ένα υψηλό ποσοστό πιστών πελατών που σας εμπιστεύονται και σας προτιμούν.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2022