Ειδική παραγγελία Χάρτινες Τσάντες με εκτύπωση John Lyras

Λευκή τσάντα John Lyras

Το κοσμηματοπωλέιο John Lyras έχει εμπειρία άνω των 55 χρόνων στο εμπόριο διαμαντιών και τη δημιουργία κοσμημάτων με πολύτιμους λίθους, 30 εκ των οποίων είχαν έδρα τη Νότια Αφρική, και έκτοτε στη Γλυφάδα. Από 13 ετών ο Χρήστος Λύρας ξεκίνησε το ταξίδι της θεωριτικής και πρακτικής γεμμολογίας. Πιστός στον ιδρυτή Ιωάννη Λύρα, η δεύτερη  γενιά συνεχίζει να προσφέρει μια εξαίρετη και σύγχρονη αγοραστική εμπειρία.

Γκρι τσάντα John Lyras
Γκρι τσάντα John Lyras

Όπως τα κοσμήματα που διαθέτουν, έτσι και τα είδη συσκευασίας του κοσμηματοπωλείου έχουν άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική.

Λευκή τσάντα John Lyras
Λευκή τσάντα John Lyras

Η λευκή χάρτινη τσάντα συσκευασίας έχει τις εξής προδιαγραφές:

Χαρτόνι βαμμένο εσωτερικά με χρώμα Pantone & βερνίκι
Χαρτόνι βαμμένο εσωτερικά με χρώμα Pantone βερνίκι

Χάρτινη τσάντα με διαστάσεις 13x17x7 (Ύψος x Πλάτος x Πιέτα) από χαρτί velvet 200 γραμμαρίων με υφασμάτινη κορδέλα γκρο σε χρώμα λευκό. Το εσωτερικό της τσάντας έχει φόντο βαμμένο με χρώμα pantone σε απόχρωση του γκρι και είναι περασμένο με βερνίκι (ώστε να μη φεύγει το χρώμα). Εξωτερικά το χαρτόνι είναι βαμμένο σε χρώμα pantone λευκό με γυαλιστερή πλαστικοποίηση. Το λογότυπο έχει εκτυπωθεί με τεχνική μεταλλοτυπίας σε χρυσό χρώμα. Στο πλάι η πιέτα έχει εκτύπωση μεταλλοτυπία με χρυσό χρώμα τις διευθύνσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας του κοσμηματοπωλείου.

Χάρτινη τσάντα με εκτύπωση John Lyras
Χάρτινη τσάντα με εκτύπωση John Lyras

 

Η γκρι χάρτινη τσάντα συσκευασίας έχει τις εξής προδιαγραφές:

Χαρτόνι βαμμένο εσωτερικά με χρώμα Pantone & βερνίκι
Χαρτόνι βαμμένο εσωτερικά με χρώμα Pantone βερνίκι

Χάρτινη τσάντα με διαστάσεις 15x24x8 (Ύψος x Πλάτος x Πιέτα) από χαρτί velvet 200 γραμμαρίων με υφασμάτινο συνθετικό κορδόνι κορδόνι σε χρώμα γκρι. Το εσωτερικό της τσάντας έχει φόντο βαμμένο με χρώμα pantone σε απόχρωση σομόν και περασμένο με βερνίκι (ώστε να μη φεύγει το χρώμα). Εξωτερικά το χαρτόνι είναι βαμμένο σε χρώμα pantone γκρι με ματ πλαστικοποίηση. Το λογότυπο έχει εκτυπωθεί με τεχνική μεταλλοτυπίας σε χρυσό χρώμα. Στο πλάι η πιέτα έχει εκτύπωση μεταλλοτυπία με χρυσό χρώμα τις διευθύνσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας του κοσμηματοπωλείου.

Δες σχετικά με την τεχνική μεταλλοτυπίας εδώ.

 

Επιμέλεια βίντεο & φωτογραφιών Newman Co.