ΒΕΤΟ ΑΒΕΕ – Runner Store: Χαρτί αφής με λογότυπο

Runner store: Τυπωμένο χαρτί αφής χονδρική.

Σε συνεργασία με την εταιρεία ΒΕΤΟ ΑΒΕΕ, που αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα μερικών από τα πιο πετυχημένα brands αθλητικής και casual ένδυσης και υπόδησης, τυπώσαμε χαρτί αφής με το λογότυπο του καταστήματος Runner Store.

Η εταιρεία συσκευασίας NewMan Packaging παρουσιάζει συνεχώς πρωτότυπες ιδέες συσκευασίας για τους πελάτες της, οι οποίοι αναζητούν χρηστικότητα, σωστή εμφάνιση, προστασία, ευελιξία και ολοκληρωμένη διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας, πετυχαίνοντας το μέγιστο δείκτη brand awareness (αναγνώρισης της μάρκας) από τους πελάτες που ψωνίζουν τα προϊόντα τους.

Επώνυμο χαρτί περιτυλίγματος αθλητικών ειδών.
Χαρτί αφής με εκτύπωση λογότυπου.
Δύο χρώματα εκτύπωση σε χαρτιά αφής.
Runner store: Τυπωμένο χαρτί αφής χονδρική.

Το Runner Store προσφέρει προϊόντα που έχουν ως στόχο να απογειώσουν την υγεία, την αδρεναλίνη, τις εμπειρίες και τις επιδόσεις με τα καλύτερα running και συναφή προϊόντα της αγοράς.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα RunnerStore.gr θα βρείτε τα αγαπημένα σας παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ Saucony, Hoka, Brooks, Salomon, Under Armour, FILA, Puma, Arena, Babolat και πολλά ακόμη brands που θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός σας στο τρέξιμο, στο κολύμπι, στο τένις.

Χαρτί αφής με εκτύπωση λογότυπου.
Χαρτί αφής με εκτύπωση λογότυπου

Η άθληση μας δίνει υγεία στο σώμα και το μυαλό.

Μέσα από τον αθλητισμό γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, αποκτούμε μεγαλύτερα κίνητρα.

Δύο χρώματα εκτύπωση σε χαρτιά αφής.
Δύο χρώματα εκτύπωση σε χαρτιά αφής

Το χαρτί αφής είναι 18 γραμμάρια σε λευκό χρώμα, ενώ χρησιμοποιήθηκε η τεχνική της φλεξογραφίας με δύο χρώματα (μαύρο και κίτρινο) για την εκτύπωση του λογότυπου.

Η ελάχιστη ποσότητα που μπορείτε να εκτυπώσετε είναι τα 40 kg.

Επώνυμο χαρτί περιτυλίγματος αθλητικών ειδών.
Επώνυμο χαρτί περιτυλίγματος αθλητικών ειδών

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα τυπωμένα χαρτιά αφής της εταιρείας NewMan ώστε να πάρετε ιδέες για τη δική σας εκτύπωση, επισκεφθείτε το σύνδεσμο εδώ.

Εάν θέλετε να τυπώσετε και σεις το λογότυπό σας σε είδη συσκευασίας NewMan ή αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2021