Το Φυστικάτο: Είδη συσκευασίας με λογότυπο

to-fystikato-eidh-syskevasias-me-logotypo_9766

Στην Ελλάδα καλλιεργείται μία από τις καλύτερες ποικιλίες φιστικιού σε όλον τον κόσμο, το φιστίκι Αιγίνης! Όπως λέει και τ’ όνομα του καλλιεργείται στην Αίγινα, εκεί όπου βρίσκεται και Το Φυστικάτο, ένα κατάστημα στο οποίο θα βρείτε ξηρούς καρπούς αρίστης ποιότητας, φιστίκια καθώς και  προϊόντα που παράγονται από αυτά. Μη χάσετε την ευκαιρία αν  επισκεφτείτε ποτέ την Αίγινα, να περάσετε και από το Φυστικάτο για να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε τα πιο ιδιαίτερα κι αυθεντικά προϊόντα απευθείας από την πηγή.

to-fystikato-eidh-syskevasias-me-logotypo0288
Ανάγλυφη μεταξοτυπία σε κορδέλα γκρο με λευκό γαζί
to-fystikato-eidh-syskevasias-me-logotypo_9754
Μεταξοτυπία σε τσάντα κραφτ με καφέ κορδέλα φακαρόλα

Κατόπιν ειδικής παραγγελίας τυπώσαμε για το Φυστικάτο κορδέλες και τσάντες με το λογότυπό του. Πιο συγκεκριμένα επιλέχτηκαν οι κορδέλες γκρο με λευκό γαζί που βλέπετε στις εικόνες, οι οποίες τυπώθηκαν με λευκή ανάγλυφη μεταξοτυπία. Όσο για τις τσάντες κραφτ με κορδέλα φακαρόλα, αυτές τυπώθηκαν με 2 χρώματα σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Και στις δυο τυπώθηκε το λογότυπο μαζί με τα στοιχεία του καταστήματος με την τεχνική της μεταξοτυπίας. Η σειρά με τις τσάντες κραφτ με κορδέλα φακαρόλα διατίθενται στο κατάστημά μας με 4 διαφορετικά χρώματα λαβής (καφέ, μπλε ραφ, βεραμάν και γκρι) και σε 8 διαφορετικά μεγέθη! Μπορείτε να δείτε όλη τη σειρά στη σελίδα μας εδώ.

to-fystikato-eidh-syskevasias-me-logotypo9756
Μεταξοτυπία σε τσάντα κραφτ με καφέ κορδέλα φακαρόλα
to-fystikato-eidh-syskevasias-me-logotypo0295
Ανάγλυφη μεταξοτυπία σε κορδέλα γκρο με λευκό γαζί
to-fystikato-eidh-syskevasias-me-logotypo_0286
Ανάγλυφη μεταξοτυπία σε κορδέλα γκρο με λευκό γαζί

Μάθετε περισσότερα για την τεχνική της μεταξοτυπίας στο άρθρο μας.Αν σας ενδιαφέρει να τυπώσετε κι εσείς κορδέλα, δείτε τις επιλογές τυπωμένης κορδέλας. Για να τυπώσετε κι εσείς το λογότυπό σας πάνω σε είδη συσκευασίας ή για οποιαδήποτε απορία σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2019