Συρταρωτό κουτί κοσμημάτων με το λογότυπο Spirito Rosa

Συρταρωτό κουτί κοσμημάτων με το λογότυπο Spirito Rosa

Το γνωστό brand Angelo di Spirito Rosa που ιδρύθηκε το 2011 και έχει κερδίσει παγκοσμίως τις εντυπώσεις στον κόσμο του fashion jewellery επέλεξε το κατάστημα Newman για τον σχεδιασμό και την παραγωγή της καινούριας συσκευασίας του. Κατόπιν ειδικής παραγγελίας και μελέτης των αναγκών της εταιρείας, ο Νίκος Νewman δημιούργησε το συρταρωτό κουτί σε δυο διαφορετικά μεγέθη από χαρτόνι πολυτελείας 300-320γρ, ενώ σύντομα πρόκειται να ολοκληρωθεί η παραγωγή του κουτιού σε περισσότερα μεγέθη (θα ακολουθήσει και δική τους παρουσίαση).

Σε δυο διαφορετικά μεγέθη, το συρταρωτό κουτί κοσμημάτων σε λευκό και μαύρο είναι λιτό, κομψό και διαθέτει ιδιαίτερα απαλή υφή.
Σε δυο διαφορετικά μεγέθη το συρταρωτό κουτί κοσμημάτων σε λευκό και μαύρο είναι λιτό κομψό και διαθέτει ιδιαίτερα απαλή υφή

Σε τετράγωνο σχήμα το συρταρωτό κουτί (λευκό χρώμα) αποτελείται από δυο μέρη, το σώμα και το μανίκι. Το εσωτερικό του σώματος του κουτιού είναι τυπωμένο μαύρο και διαθέτει βελούδινο αφρολέξ ιταλικής προέλευσης με συγκεκριμένες εγκοπές. Το μικρότερο κουτί διαθέτει αφρολέξ με εγκοπή για δαχτυλίδι και τέσσερις εγκοπές στις γωνίες για να φιλοξενήσει και μενταγιόν ενώ το μεγαλύτερο διαθέτει αφρολέξ με διαφορετικές εγκοπές αναλόγως του κοσμήματος που πρόκειται να φιλοξενηθεί (βραχιόλι, κολιέ, δαχτυλίδι, μενταγιόν, σκουλαρίκι κλπ.). Το μανίκι του κουτιού είναι τυπωμένο, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες με μαύρο χρώμα, σε όλες τις πλευρές τυπώνουμε το λογότυπο της εταιρείας (Spirito Rosa) ή με χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το brand (ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.). Τέλος ξεχωρίζει η ιδιαιτέρως απαλή υφή του κουτιού, το οποίο έχει υποστεί ματ πλαστικοποίηση.

Ολόκληρο το κουτί έχει υποστεί ματ πλαστικοποίηση για μια ξεχωριστά απαλή υφή.
Ολόκληρο το κουτί έχει υποστεί ματ πλαστικοποίηση για μια ξεχωριστά απαλή υφή
Τετράγωνο, συρταρωτό κουτί με λογότυπο Spirito Rosa.
Τετράγωνο συρταρωτό κουτί με λογότυπο Spirito Rosa
Συρταρωτό κουτί σε λευκό χρώμα με το λογότυπο Spirito Rosa.
Συρταρωτό κουτί σε λευκό χρώμα με το λογότυπο Spirito Rosa

Μια ξεχωριστή δουλειά που αποδεικνύει στην πράξη ότι στην Ελλάδα έχουμε πλέον τη δυνατότητα να παράγουμε αξιόλογα προϊόντα συσκευασίας, σε μεγάλες ποσότητες, που ανταγωνίζονται επάξια αυτά του εξωτερικού.

Το εσωτερικό του σώματος του κουτιού είναι τυπωμένο μαύρο και διαθέτει βελούδινο αφρολέξ ιταλικής προέλευσης με συγκεκριμένες εγκοπές.
Το εσωτερικό του σώματος του κουτιού είναι τυπωμένο μαύρο και διαθέτει βελούδινο αφρολέξ ιταλικής προέλευσης με συγκεκριμένες εγκοπές
Το μανίκι του κουτιού είναι τυπωμένο με μαύρο χρώμα, σε όλες τις πλευρές του (λογότυπο εταιρείας, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.).
Το μανίκι του κουτιού είναι τυπωμένο με μαύρο χρώμα σε όλες τις πλευρές του λογότυπο εταιρείας ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ

Το κουτί διατίθεται σε flat, ανοιχτή μορφή για ευκολία στη μεταφορά και για εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου, γεγονός που κάνει την τιμή του ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Τετράγωνο, συρταρωτό κουτί με λογότυπο Spirito Rosa.
Τετράγωνο συρταρωτό κουτί με λογότυπο Spirito Rosa

Για να τυπώσετε και εσείς το λογότυπό σας σε είδη συσκευασίας ή για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2019