Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: Τσάντα με λογότυπο

stratiotikh-sxolh-evelpidwn-tsanta-me-logotypo_1007

Για τη στρατιωτική σχολή Ευελπίδων, το Ανώτατο Στρατιωτικό Εκπαιδευτικό μας Ίδρυμα  (ΑΣΕΙ), τυπώσαμε, κατόπιν ειδικής παραγγελίας, τσάντες non-woven με χερούλι χούφτα. Το ξεχωριστό έμβλημα της Σχολής με το περίφημο επίγραμμα: «Άρχεσθαι μαθών άρχειν επιστήσει», (Όταν μάθεις να διοικείσαι, τότε θα μάθεις να διοικείς), τυπώθηκε με μαύρη μεταξοτυπία.

Οι οικολογικές τσάντες Non-woven χαρακτηρίζονται από την αξιόπιστη κατασκευή τους, την ανθεκτικότητά τους και το μηδαμινό σχεδόν βάρος τους που τις κάνει ιδανικές για πολλαπλές χρήσεις.  Όπως αναφέρθηκε στην αρχή είναι οικολογικές αφού φτιάχνονται από ίνες πολυπροπυλενίου, ένα ανακυκλώσιμο και βιοδιασπώμενο υλικό που μοιάζει με ύφασμα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε τις τσάντες Non-woven σε τρείς μορφές: χούφτα, κοντό χερούλι και μακρύ χερούλι, σε 26 διαφορετικά μεγέθη (ανά μορφή) και σε 15 χρώματα. Τυπώνοντας το λογότυπό σας στις τσάντες Non-woven έχετε τη δυνατότητα να διαφημίσετε το κατάστημά σας για πολύ καιρό με έναν ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, αφού οι τσάντες θα χρησιμοποιηθούν πολλές φορές λόγω της υψηλής τους ποιότητας και της ανθεκτικότητας τους. Όταν δε, τελειώσει ο κύκλος της ζωής τους θα διαλυθούν στη φύση ή θα ανακυκλωθούν, χωρίς να επιβαρύνουν καθόλου το περιβάλλον. Μια έξυπνη επιλογή που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε μια σούπερ προσιτή τιμή!

stratiotikh-sxolh-evelpidwn-tsanta-me-logotypo_1012
Μεταξοτυπία σε τσάντα Non woven

Μάθετε περισσότερα για την τεχνική της μεταξοτυπίας στο άρθρο μας. Αν σας ενδιαφέρει να τυπώσετε κι εσείς σε τσάντες Non- woven, δείτε τις επιλογές για να τυπώσετε τσάντα Non Woven. Για να τυπώσετε κι εσείς το λογότυπό σας πάνω σε είδη συσκευασίας ή για οποιαδήποτε απορία σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2019