Ειδική παραγγελία για το Menta in the box

Menta in the Box ειδική παραγγελία

Η Νία Νικολοπούλου, εμπνευστής  του Menta in the Βox, ήρθε στο κατάστημα Newman και όπως είπε και η ίδια «βρήκε όλα αυτά που έψαχνε για να τυπώσει».

Τυπώσαμε μαύρα χάρτινα κουτιά, σουέτ θήκες κοσμημάτων, υφασμάτινες κορδέλες, αυτοκόλλητες ετικέτες, ακόμα και ετικέτες έτοιμες για ράψιμο. Όλα με το λογότυπο Menta in the Box.

Menta in the Box Ολοκληρωμένη πρόταση ειδικής κατασκευής & εκτύπωσης
Menta in the Box Ολοκληρωμένη πρόταση ειδικής κατασκευής εκτύπωσης

Πιο αναλυτικά, οι εκτυπώσεις και τα αντικείμενα που βλέπετε στις εικόνες είναι:

Κουτί χάρτινο ματ μαύρο (εσωτερικά και εξωτερικά  χρώμα μαύρο) σε 20 διαφορετικά μεγέθη. Στην εικόνα βλέπουμε τα μεγέθη  9x9x3cm και 12x12x4cm. Η τεχνική εκτύπωσης στα κουτιά είναι γυαλιστερή θερμοτυπία σε μαύρο χρώμα. Δες όλα τα μεγέθη μαύρα κουτιά “M in the Box” εδώ.

Για κάποια μεγέθη κουτιών, κατασκευάσαμε για το εσωτερικό τους βάσεις για κοσμήματα. Η ειδική βάση κοσμημάτων είναι από μαύρο χαρτόνι πολυτελείας βάρους 320γρ., κατόπιν ειδικής σχεδίασης ώστε να φιλοξενήσουν κοσμήματα.

Κορδέλα τύπου γκρο σε φάρδος 15 χιλιοστών και χρώμα μαύρο, με εκτύπωση ανάγλυφη μεταξοτυπία. Χρώμα εκτύπωσης το χρώμα της μέντας (Pantone 351C).

Θήκες (πουγκιά) κοσμημάτων σε δύο μεγέθη, κατασκευασμένα από υλικό μαύρο σουέτ διπλής όψης, με σατέν μαύρη κορδέλα. Η εκτύπωση στις θήκες έγινε με θερμοτυπία σε χρώμα μαύρο γυαλιστερό.

Αυτοκόλλητες ετικέτες σε δύο μεγέθη 28x40mm & 50x75mm. Οι ετικέτες είναι σε χρώμα μαύρο πλαστικό και η εκτύπωση έγινε σε χρώμα μέντα (Pantone 351C).

Υφαντές ετικέτες, έτοιμες για γάζωμα ή ράψιμο. Οι ετικέτες είναι ειδική κατασκευή υφαντές με χρώμα μαύρο και μέντας. Είναι διπλωμένες οι άκρες τους ώστε να ραφτούν/γαζωθούν επάνω σε ύφασμα, ρούχο, τσάντα ή άλλα αξεσουάρ.

Κορδέλες, κουτιά, ετικέτες αυτοκόλλητες, ετικέτες υφαντές, σουέτ θήκες κοσμημάτων με εκτύπωση λογότυπο Menta in the Box
Κορδέλες κουτιά ετικέτες αυτοκόλλητες ετικέτες υφαντές σουέτ θήκες κοσμημάτων με εκτύπωση λογότυπο Menta in the Box

Για να τυπώσεις λογότυπο σε κορδέλα δες τις επιλογές τυπωμένης κορδέλας στη σελίδα μας εδώ. Για άλλες συσκευασίες επικοινώνησε μαζί μας!

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2017