Κορδέλες για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

61o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

To 61o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι γεγονός και η NewMan Packaging στηρίζει έμπρακτα αυτό το μεγαλύτερο κινηματογραφικό θεσμό της χώρας.

Το φεστιβάλ είναι ελληνικό και διεθνές παράλληλα. Στη δραστηριότητα που αναπτύσσει τις ημέρες της κύριας διοργάνωσής του περιλαμβάνονται η προβολή ταινιών μυθοπλασίας από διάφορες χώρες του κόσμου, η προβολή της πρόσφατης ελληνικής παραγωγής, τα αφιερώματα, οι τιμητικές τελετές προς τους προσκεκλημένους κινηματογραφιστές, η διοργάνωση της Αγοράς, masterclasses, ανοιχτές συζητήσεις κ.α.

Εμείς τυπώσαμε γκρι κορδέλες γκρο 38mm*50m για τη διοργάνωση, με το λογότυπο του θεσμού τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, χρησιμοποιώντας την τεχνική της ανάγλυφης μεταξοτυπίας με μαύρο τύπωμα.

Τυπωμένες γκρο κορδέλες με ανάγλυφη μεταξοτυπία.
Τυπωμένες γκρο κορδέλες με ανάγλυφη μεταξοτυπία

Για να δείτε τις διαθέσιμες κορδέλες μας, πατήστε το σύνδεσμο.

Για να συγκρίνετε τις τιμές σε κορδέλες με εκτύπωση και να παραγγείλετε, πατήστε εδώ.

Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τί είδους κορδέλα να επιλέξετε, δείτε προηγούμενες δουλειές μας, στο portfolio μας.

Για να ενημερωθείτε για την τεχνική της μεταξοτυπίας, διαβάστε το αντίστοιχο άρθρο μας.

Αν θέλετε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για προϊόντα μας και είδη συσκευασίας ή έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Κορδέλες χονδρικής με εκτύπωση από την εταιρεία συσκευασίας Newman.
Κορδέλες χονδρικής με εκτύπωση από την εταιρεία συσκευασίας Newman

Η κριτική σας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι πολύτιμη για εμάς, γι’ αυτό μη διστάσετε να μας αξιολογήσετε στη μηχανή αναζήτησης της Google και στο Facebook λογαριασμό μας.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και δείτε περισσότερες δουλειές που αναλαμβάνουμε για να παίρνετε έμπνευση για τις δικές σας παραγγελίες και κατασκευές.

FacebookInstagramPinterestYouTube

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2020