Η Mei Jewelry βουτάει στον κόσμο της συσκευασίας!

Η εταιρεία Mei Jewelry ξεκίνησε το ταξίδι της στο κόσμημα με καλοκαιρινή αύρα και αέρα γεμάτο πολυτέλεια. Για τα πρώτα της βήματα στην συσκευασία συμβουλεύτηκε την εταιρεία μας, Newman Packaging και εμείς δηλώνουμε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία!

Οι συσκευασίες της Mei κάνουν τη διαφορά όχι μόνο ως προς το στυλ, αλλά και ως προς την ποιότητα. Σουέτ πουγκάκια σε λιλά απόχρωση με χρυσοτυπία το υπέροχο λογότυπο της εταιρείας αγκαλιάζουν τα κοσμήματά της – με κύριο στόχο; Την χαρά του παραλήπτη φυσικά!

mei custom πουγκιά για συσκευασία

Κλείστε τα μάτια και οραματιστείτε τους αγαπημένους σας πελάτες να παραλαμβάνουν με ενθουσιασμό τα πακέτα της συσκευασίας σας. Αγγίζουν τα σουέτ πουγκάκια μας και νιώθουν στα δάχτυλά τους τη βελούδινη αίσθηση της συσκευασίας. Βλέπουν το υπέροχο χρυσό λογότυπο της εταιρείας σας και ανοίγουν το χρυσό κουμπάκι. Τα κοσμήματα σας βρίσκονται εκεί για να απογειώσουν την εμπειρία!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αναδείξετε και να ολοκληρώσετε τη συσκευασία σας;

Η κορδέλα με το λογότυπό σας!

mei custom κορδέλες για συσκευασία

Η Mei Jewelery ολοκλήρωσε την εμπειρία με βαμβακερή κορδέλα ψαροκόκαλο σε λευκή απόχρωση και μαύρη εκτύπωση λογότυπου δημιουργώντας έτσι μία εντυπωσιακή συσκευασία για το brand της με ανάλαφρο, αλλά πολυτελή χαρακτήρα.

Είναι σημαντικό να δώσουμε προσοχή στη συσκευασία μας, καθώς αυτή προσδίδει αξία και αισθητική στα προϊόντα μας. Η επιλογή της κατάλληλης συσκευασίας και χρώματος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αναδείξει το προϊόν μας με τον καλύτερο τρόπο.

Η συσκευασία ενός προϊόντος δεν αφορά μονάχα την ασφαλή μεταφορά του. Είναι η πρώτη επαφή που έχει ο πελάτης με το προϊόν σας και μπορεί να δημιουργήσει μια δυνατή εντύπωση. Μια προσεκτικά σχεδιασμένη συσκευασία μπορεί να αποτελέσει το “καλωσόρισμα” που χρειάζεται ο πελάτης σας στο brand, δίνοντάς του την αίσθηση της πολυτέλειας, της προσοχής στη λεπτομέρεια και της προσωπικής φροντίδας.

Κάντε τους πελάτες σας να σας θυμούνται με όλες τους τις αισθήσεις δημιουργώντας συσκευασίες που ξεχωρίζουν! Ακολουθήστε το παράδειγμα της Mei, η οποία επιλέγει να δώσει το καλύτερο στους πελάτες της από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Δείτε αντίστοιχες δουλειές μας για πουγκάκια και κορδέλες.

Εάν θέλετε να τυπώσετε και σεις το λογότυπό σας σε είδη συσκευασίας ή αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2023