Γίνε Φίλος: εκτύπωση σε χρωματιστές κορδέλες

Λευκή εκτύπωση μεταξοτυπίας σε βαμβακερή κορδέλα φακαρόλα

Η κορδέλα φακαρόλα είναι βαμβακερή κορδέλα με την ύφανσή της να μοιάζει με ψαροκόκκαλο. Γι’ αυτό άλλωστε και στα αγγλικά λέγεται fishbone ribbon, δηλαδή κορδέλα ψαροκόκκαλο. Τυπώσαμε κορδέλες φακαρόλα σε διάφορα έντονα χρώματα με λευκή εκτύπωση το “Γίνε Φίλος aeiferein.gr”. Η τεχνική εκτύπωσης είναι η μεταξοτυπία.

Γίνε Φίλος εκτύπωση σε κορδέλα φακαρόλα
Γίνε Φίλος εκτύπωση σε κορδέλα φακαρόλα
Κορδέλα φακαρόλα χρώματα με λευκή εκτύπωση
Κορδέλα φακαρόλα χρώματα με λευκή εκτύπωση

Το ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ, ένα πρότυπο επιστημονικό Κέντρο σχεδιασμού αειφορικών δράσεων και εφαρμογής αναπτυξιακών προγραμμάτων στην Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό.

Τυπωμένες κορδέλες χρωματιστές
Τυπωμένες κορδέλες χρωματιστές

Για να μάθετε τι είναι η μεταξοτυπία δείτε το σχετικό άρθρο μας εδώ, ενώ για να τυπώσετε κι εσείς κορδέλες δείτε τις επιλογές τυπωμένης κορδέλας στη σελίδα μας εδώ.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2018

2 thoughts on “Γίνε Φίλος: εκτύπωση σε χρωματιστές κορδέλες

  1. μαγδα κορωνη says:

    Καλημέρα σας. Παρακαλώ για την προσφορά σας για κορδέλα υφασμάτινη 1.5εκ χρώματος ακουα (ανοιχτό τυρκουάζ) και εκτύπωση με λευκά γράμματα “el fiogo”. Το προϊον μας είναι πλενόμενο. Ζητάμε τη μικρότερη δυνατή ποσότητα διότι το πρότζεκτ μας είναι νέο, καθώς και την οικονομικότερη δυνατη λύση .ευχαριστώ εκ των προτερων

    • Nicholas Newman says:

      Καλημέρα σας. Για την κορδέλα που ζητάτε σε χρώμα ανοιχτό τυρκουάζ και εκτύπωση με λευκά γράμματα μπορεί να γίνει μόνο με μεταξοτυπία που η ελάχιστη ποσότητα είναι στα 500 μέτρα σε αυτό εδώ το link μπορείτε να δείτε όλες τις κορδέλες μας με τις τιμές τους: https://newman.com.gr/printed-ribbons.php σε περίπτωση που θέλετε σε λευκή κορδέλα με τυρκουάζ γράμματα μπορεί να γίνει με ψηφιακή εκτύπωση η ελάχιστη ποσότητα είναι στα 250 μέτρα αλλά θα πρέπει να μας στείλετε ένα email αναφέροντας την ποιότητα της κορδέλας που θέλετε μαζί με τα στοιχεία σας για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *