Γιατί να επενδύσω σε συσκευασία για πασχαλινές λαμπάδες;

easter-packaging-ideas-newman-blog

Γιατί να επενδύσω σε συσκευασία για πασχαλινές λαμπάδες;

Νονοί, νονές & καταστηματάρχες με εποχιακά είδη πλησιάζει το Πάσχα & ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε μαζί τους λόγους για τους οποίους μια συσκευασία παίζει καθοριστικό ρόλο.

Τα βαφτιστήρια αγαπούν αυτή τη γιορτή & περιμένουν με αγωνία να παραλάβουν τις λαμπάδες και τα δώρα τους. Κι όλα ξεκινούν από το περιτύλιγμα…

colorful-paper-boxes-for-candles-newman_2253
transparent-pvc-candle-boxes-newman_2142
Κουτί κοσμημάτων παιδικό - Ψάρι Φούσκα
Σατέν πολυτελείας κορδέλες με εκτύπωση λογότυπου.
colorful-paper-boxes-for-candles-newman_2249
transparent-pvc-candle-boxes-newman_2146
Κουτί κοσμημάτων παιδικό - Ψάρι Φούσκα
Savazio Patisserie: Πασχαλινές κορδέλες NewMan.
transparent-pvc-candle-boxes-newman_2139
colorful-paper-boxes-for-candles-newman_2228

Μια εντυπωσιακή λαμπάδα σε μια όχι και τόσο προσεγμένη συσκευασία χάνει από τη λάμψη της. Ειδικά όταν πρόκειται για τους μικρούς μας φίλους, η στιγμή του «ξεπακεταρίσματος» εντείνει το αίσθημα της έκπληξης και τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Η τάση λοιπόν μας βρίσκει έτοιμους να επενδύσουμε το κάτι παραπάνω στην πασχαλινή συσκευασία των μικρών μας αποδεκτών, επιλέγοντας χαρούμενα χρώματα σε κουτιά ή τσάντες με διακοσμητικά στοιχεία όπως πασχαλίτσες, αυγά, μανταλάκια & κορδέλες.

Xartina oikologika koutia gia pasxalines lampades, idanika toso gia lepta oso kai gia xontra-platia keria.

Μια όμορφη ιδέα θα μπορούσε να αποτελέσει η προσωποποίηση των συσκευασιών με τα μονογράμματα ή το όνομα του παραλήπτη, ή ακόμα και η δημιουργία ασορτί λαμπάδας με συσκευασία.

Αν είστε καταστηματάρχες που πουλάτε κεριά, έτοιμες λαμπάδες και παιχνίδια, ήρθε η ώρα να εμπλουτίσετε την εμπειρία των πελατών σας, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένα πασχαλινά δώρα σε κουτιά και τσάντες, δίνοντας έμφαση στο χρώμα.

colorful-paper-boxes-for-candles-newman_2253Συνοδέψτε τις πασχαλινές σας συσκευασίες με κάρτες ευχών, πασχαλινά αυγουλάκια και λαγούς για να πετύχετε το απόλυτο δώρο του Πάσχα για τα παιδιά.

Όσον αφορά τα καταστήματα, μπορείτε να λανσάρετε νέες σειρές κουτιών με ψηφιακή εκτύπωση, τσάντες με γραφικές παραστάσεις, αυτοκόλλητες ετικέτες με πασχαλινά σχέδια, τυπωμένες κορδέλες και πουγκιά, προσωποποιώντας το αντικείμενο δραστηριοποίησής σας.

transparent-pvc-candle-boxes-newman_2142Μ’ αυτό τον τρόπο θα δείτε αύξηση στα κέρδη και τις πωλήσεις σας & φυσικά ικανοποιημένους πελάτες.

Τώρα είναι η ευκαιρία να ανατρέψουμε όλοι μαζί τα αρνητικά συναισθήματα των ημερών που διανύουμε, μετατρέποντάς τα σε πλατιά χαμόγελα & ευχές!

Savazio Patisserie: Πασχαλινές κορδέλες NewMan.Το κατάστημά NewMan, Θησέως 10, Σύνταγμα, σας περιμένει για τις πασχαλινές σας αγορές και παραγγελίες σε εκτυπώσεις εποχιακών ειδών.

 

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2022