ΒΕΤΟ ΑΒΕΕ: Τυπωμένα επώνυμα χαρτιά αφής

χαρτι αφης, χαρτι περιτυλιγματος για δωρα

ΒΕΤΟ ΑΒΕΕ: Τυπωμένα επώνυμα χαρτιά αφής

Το χαρτί αφής είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται για τη φύλαξη, προστασία και την αποστολή ευθραύστων αντικειμένων όπως κοσμήματα, είδη ένδυσης και υπόδησης ή έργα τέχνης.

Παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα, τυπώνοντας πάνω του το logo της επιχείρησης σας, να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Επώμυμα χαρτιά αφής για προστασία των προϊόντων σας.
Επώμυμα χαρτιά αφής για προστασία των προϊόντων σας

Η εταιρεία ΒΕΤΟ ΑΒΕΕ, που αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα μερικών από τα πιο πετυχημένα brands αθλητικής και casual ένδυσης και υπόδησης που διακρίθηκαν και διακρίνονται για την ισχυρή ταυτότητά τους, το style, τη διεθνή τους αναγνωρισιμότητα και την ποιότητά τους, εμπιστεύθηκε τη NewMan Packaging.

Για τον πελάτη της FILA GREECE τυπώσαμε το λογότυπο σε μπλε σκούρο χρώμα πάνω σε χαρτί αφής 18 γραμμαρίων μεγέθους 50x70cm.
Για τον πελάτη της <a href=httpswwwfilagreecegr target= blank rel=noopener noreferrer><strong>FILA GREECE<strong><a> τυπώσαμε το λογότυπο σε μπλε σκούρο χρώμα πάνω σε χαρτί αφής 18 γραμμαρίων μεγέθους 50x70cm
Για τον πελάτη της SAUCONY τυπώσαμε το λογότυπο σε κόκκινο χρώμα πάνω σε χαρτί αφής 18 γραμμαρίων μεγέθους 50x70cm.
Για τον πελάτη της <a href=httpssauconyvetogr target= blank rel=noopener noreferrer><strong>SAUCONY<strong><a> τυπώσαμε το λογότυπο σε κόκκινο χρώμα πάνω σε χαρτί αφής 18 γραμμαρίων μεγέθους 50x70cm
Για τον πελάτη της ARENA GREECE τυπώσαμε το λογότυπο σε μαύρο χρώμα πάνω σε χαρτί αφής 18 γραμμαρίων μεγέθους 50x70cm.
Για τον πελάτη της <a href=httpsarenavetogr target= blank rel=noopener noreferrer><strong>ARENA GREECE<strong><a> τυπώσαμε το λογότυπο σε μαύρο χρώμα πάνω σε χαρτί αφής 18 γραμμαρίων μεγέθους 50x70cm

Στο κατάστημα Newman Θησέως 10 Σύνταγμα, αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες για εκτύπωση του λογοτύπου σας (logo) πάνω σε χαρτί αφής, σε διάφορες επιλογές χρώματος και μεγέθους. Η ελάχιστη ποσότητα που μπορείτε να εκτυπώσετε είναι τα 40 kg.

Τυπωμένα χαρτιά αφής για πελάτες χονδρικής.
Τυπωμένα χαρτιά αφής για πελάτες χονδρικής

Εάν θέλετε να τυπώσετε και σεις το λογότυπό σας σε είδη συσκευασίας NewMan ή αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Ακολουθήστε μας και στο Instagram (#newman.packaging) για να δείτε περισσότερες δουλειές μας και να εμπνευστείτε για τα δικά σας προϊόντα.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2020