ΑΡΜΟΝΙΑ – style inside: Εκτυπωμένες αυτοκόλλητες ετικέτες

ΑΡΜΟΝΙΑ – style inside: Αυτοκόλλητες ετικέτες για είδη συσκευασίες με ψηφιακή εκτύπωση.

Η εταιρεία “ΑΡΜΟΝΙΑ – style inside” δραστηριοποιείται στο χώρο πώλησης λευκών ειδών και διακόσμησης σπιτιών και καταστημάτων. Έτσι, ήθελε να διακοσμήσει τις συσκευασίες της με αυτοκόλλητες ετικέτες από την εταιρεία συσκευασιών Newman που να ταιριάζουν με τη φιλοσοφία του λογότυπού της.

Αυτοκόλλητες ετικέτες με ψηφιακή εκτύπωση.
Αυτοκόλλητες ετικέτες με ψηφιακή εκτύπωση

Εμείς τυπώσαμε για την «ΑΡΜΟΝΙΑ» τις αυτοκόλλητες ετικέτες της επιλογής της χρησιμοποιώντας ψηφιακή εκτύπωση στο λογότυπο, που περιλαμβάνει το brand name της εταιρείας και στοιχεία επικοινωνίας (ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση καταστήματος και τηλέφωνο). Τα χρώματα στα οποία τυπώθηκε η ετικέτα είναι το ροζ, το γκρι, το λευκό και το μαύρο, τα οποία δίνουν ένταση στην επωνυμία και την κάνουν διακριτή στο μάτι, βοηθώντας στο σωστό branding της εταιρείας.

Ετικέτα αυτοκόλλητο για συσκευασίες προϊόντων.
Ετικέτα αυτοκόλλητο για συσκευασίες προϊόντων

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες είναι είτε διάφανες είτε χρωματιστές. Η ελάχιστη ποσότητα για εκτύπωση σε αυτοκόλλητες ετικέτες είναι τα 1000 τεμάχια.

Επιλέγεις το σχήμα, μέγεθος και χρώμα ετικέτας, καθώς και το χρώμα εκτύπωσης και εμείς θα σου δώσουμε προσφορά. Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τυπώσαμε για την “ΑΡΜΟΝΙΑ – style inside” αυτοκόλλητες ετικέτες με ψηφιακή εκτύπωση.
Τυπώσαμε για την ΑΡΜΟΝΙΑ style inside αυτοκόλλητες ετικέτες με ψηφιακή εκτύπωση

Για να τυπώσετε και εσείς το λογότυπό σας πάνω σε είδη συσκευασίας ή για οποιαδήποτε απορία σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Ακολουθήστε μας και στο Instagram (#newman.packaging) για να δείτε περισσότερες δουλειές μας και να εμπνευστείτε για τα δικά σας προϊόντα.

 

View this post on Instagram

 

How about creating your own with your company’s brand name? Stick it on bags, boxes, envelopes, either to seal a packaging or on its side! We chose digital printing technique for this project to depict the strength of the colors “harmonically” as the logo promises… . For prices & more product details ➜ … . #cetaksticker #designpackaging #digitalprinting #dtgprinting #hangtag #jualsticker #jualstiker #label #labelpack #labelpengiriman #labels #newman #packagingdesign #packingdesign #personalizedlabels #printables #productstyling #printsticker #shippinglabel #sticker #stickerartist #stickerdesign #stickerlabel #stickerlabels #stickerlife #stickerlogo #stickerpengiriman #fridaymotivation #stikerpengiriman #printedpackaging @armoniastyle

A post shared by | Packaging Wholesaler (@newman.packaging) on

 Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2020