VOY Jewellery: Κουτιά κοσμημάτων με χρυσοτυπία

κουτιά κοσμημάτων με εκτύπωση

VOY Jewellery: Κουτιά κοσμημάτων με χρυσοτυπία

Τα σχέδια του Στρατή Βογιατζή έχουν ανατρεπτικό χαρακτήρα και εκκεντρικό σχεδιασμό. Μέσω των κοσμημάτων του εκδηλώνει κάθε φορά και μια διαφορετική πτυχή του εαυτού του: άλλες φορές η διάθεσή του είναι πιο εσωτερική και ανήσυχη και συνεπώς η ιστορία του κοσμήματος είναι σκοτεινή, άλλες φορές πάλι η διάθεσή του είναι πιο νοσταλγική, πιο τρυφερή και τα σχέδια του ενσωματώνουν μια καθαρότητα και μια αισιοδοξία.

Κουτιά κοσμημάτων από σατέν-μετάξι.
Κουτιά κοσμημάτων από σατέν μετάξι

Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει και παρουσιάσει 8 σειρές κοσμημάτων: την ADDICTION by Stratis, την ANGEL by Stratis, την CROWNS by Stratis, τη FORTIUS by Stratis, την HYSTERIOFAME by Nivo Stratis, την INFINITY by Stratis, τη RETRO by Stratis, τη VOY Exclusive by Stratis και τη JULIO IGLESIAS JR. – by Stratis.

Τυπώστε το λογότυπό σας με μεταλλοτυπία σε κουτιά κοσμημάτων.
Τυπώστε το λογότυπό σας με μεταλλοτυπία σε κουτιά κοσμημάτων

Η NewMan Packaging τύπωσε για το brand “VOY Jewellery” κουτιά κοσμημάτων από τη σατέν σειρά RTLS NewMan με την τεχνική της χρυσοτυπίας.

Κουτί με γάντζο για σταυρό.
Κουτί με γάντζο για σταυρό

Η RTLS είναι μια πλήρης σειρά πολυτελών κουτιών για κοσμήματα από σατέν – μετάξι σε 4 κομψούς χρωματισμούς: Μπορντώ, Χρυσό, Μαύρο και Εκρού, οι οποίοι, λόγω της υφής του υφάσματος, αλλάζουν δυναμικά κάτω από την επίδραση του φωτός και τη γωνία από την οποία φωτίζει.

Στη σειρά περιλαμβάνονται κουτιά για σετ κοσμημάτων, κουτιά για κολιέ, κουτιά για σταυρούς, κουτιά για σκουλαρίκια, κουτιά για βέρες και φυσικά κουτιά για δαχτυλίδια και άλλα είδη κοσμημάτων.

Κουτί κοσμημάτων για σκουλαρίκια.
Κουτί κοσμημάτων για σκουλαρίκια

Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τί είδους κουτιά κοσμημάτων συσκευασίας ταιριάζουν στην επιχείρησή σας, δείτε προηγούμενες δουλειές μας με εκτυπώσεις, στο portfolio μας.

Για να ενημερωθείτε για την τεχνική της χρυσοτυπίας, διαβάστε το αντίστοιχο άρθρο μας.

Αν θέλετε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για προϊόντα μας και είδη συσκευασίας ή έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκτύπωση λογότυπου με την τεχνική της χρυσοτυπίας σε μαύρο σατέν-μεταξιένιο κουτί συσκευασίας.
Εκτύπωση λογότυπου με την τεχνική της χρυσοτυπίας σε μαύρο σατέν μεταξιένιο κουτί συσκευασίας

Η κριτική σας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι πολύτιμη για εμάς, γι’ αυτό μη διστάσετε να μας αξιολογήσετε στη μηχανή αναζήτησης της Google και στο Facebook λογαριασμό μας.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και δείτε περισσότερες δουλειές που αναλαμβάνουμε για να παίρνετε έμπνευση για τις δικές σας παραγγελίες και κατασκευές.

FacebookInstagramPinterestYouTube

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2020