Εξατομικευμένα Τυπωμένα Πουγκιά

Δείξτε στους πελάτες σας ότι νοιάζεστε

Δημιούργησε τα δικά σου Τυπωμένα Πουγκιά

Ελάχιστες Ποσότητες

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για τα σουέτ πουγκιά είναι 100 τεμάχια στα μικρά μεγέθη & 50 τεμάχια στα μεγάλα μεγέθη, ενώ για τα υφασμάτινα πουγκιά είναι 250 τεμάχια.

Άμεση Αποστολή

Παράδοση εντός 25-30 ημέρων, από την ημερομηνία παραλαβής της προκαταβολής.

Όταν παραγγείλετε πουγκιά, καλό είναι να γνωρίζετε

Η ελάχιστη ποσότητα για ατύπωτα σουέτ πουγκιά κατόπιν παραγγελίας είναι 100 τεμάχια στα μικρά μεγέθη και 50 τεμάχια στα μεγάλα μεγέθη, ανάλογα πάντα με το σχέδιο του πουγκιού και τα διαφορετικά μεγέθη που διαθέτει.

Η ελάχιστη ποσότητα για ατύπωτα υφασμάτινα πουγκιά είναι 250 τεμάχια.

Σε όσους από εσάς επιθυμείτε να τυπώσετε το λογότυπό σας σε πουγκιά, προτείνουμε να επιλέξετε το χρώμα του πουγκιού με στόχο να δημιουργήσετε μια όμορφη αντίθεση με το χρώμα ή τα χρώματα της εκτύπωσης του λογότυπου, πάντα με γνώμονα το ύφος και την αισθητική που θέλετε να προβάλλετε. Άλλωστε, το πουγκί θα συνοδεύσει ένα μοναδικό προϊόν – το προϊόν σας- και στόχος μας, μέσω της συσκευασίας και του τυπώματος, είναι να αντιπροσωπευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για να τυπώσουμε το λογότυπό σας χρειαζόμαστε μακέτα σε μορφή vector graphic, την οποία αν δεν διαθέτετε, αναλαμβάνει να δημιουργήσει το τμήμα γραφιστικών μας.

Έχοντας τη μακέτα κατασκευάζουμε το ανάγλυφό της, δηλαδή το κλισέ, σε κλίμακα ανάλογη του μεγέθους των πουγκιών που θα τυπώσουμε. Η διαδικασία αυτή αφορά τις εκτυπώσεις μεταλλοτυπίας ή μεταξοτυπίας και στοιχίζει 30,00€ ανά μέγεθος .

Στην περίπτωση της βαθυτυπίας ακολουθείται η ίδια διαδικασία, μόνο που τα κλισέ είναι από μέταλλο μαγνήσιο πάχους 7mm και στοιχίζει 50,00€ ανά μέγεθος .

Μην ξεχνάτε ότι η χρέωση του/των κλισέ που θα επιλέξετε, χρεώνεται μόνο μια φορά ενώ η χρήση του μπορεί να αφορά περισσότερα προϊόντα όπως εκτύπωση σε ετικέτα, κουτιά ή τσάντες ανάλογα πάντα με τις διαστάσεις του εκάστου κλισέ.

Κόστος πρώτης εκτύπωσης

Η χρέωση κλισέ είναι 30,00€.

Επανεκτύπωση Πουγκιών

Σε περίπτωση επανεκτύπωσης, δεν υπάρχει χρέωση για κλισέ.

Δωρεάν Μακέτα | Σχεδιασμός

Δεν χρειάζεται να πληρώσεις για την επεξεργασία μακέτας. Σου την κάνουμε ΔΩΡΟ!

SSL Encryption | ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Τα στοιχεία σας είναι κρυπτογραφημένα κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Γιατί τυπωμένα πουγκιά

Σας προτείνουμε να τυπώσετε τα πουγκιά της επιλογής σας με το λογότυπό σας, αφού έτσι προβάλλετε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο την ταυτότητα της επιχείρησή σας, βοηθώντας στην αναγνωρισιμότητά της. Παράλληλα, προστατεύετε και παρουσιάζετε τα προϊόντα σας με συσκευασίες υψηλής αισθητικής – τα πουγκιά είναι ιδανικά για να συσκευάσετε κοσμήματα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, μενταγιόν, βραχιόλια, κολιέ, καλλυντικά και κάθε είδους μικροαντικείμενα και δωράκια.

Μια προσεγμένη συσκευασία, άλλωστε, φανερώνει τόσο το σεβασμό απέναντι στον εκάστοτε καταναλωτή, όσο και την εκτίμησή σας στους σταθερούς πελάτες και στο πελατολόγιο που με κόπο έχετε χτίσει. Δημιουργήστε, λοιπόν, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά, με προσωποποιημένα, τυπωμένα πουγκιά εύκολα στη χρήση και τη μεταφορά αφού δεν έχουν όγκο, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για μεταφορές με ταχυδρομείο ή courier.

ΘΕΡΜΟΤΥΠΙΑ – ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΙΑ / ΒΑΘΥΤΥΠΙΑ

Θερμοτυπία ονομάζεται η μέθοδος με την οποία πολύ λεπτό μεταλλικό foil κολιέται πάνω σε επιφάνειες όπως δέρμα, χαρτόνι, πλαστικό με πίεση μιας θερμαινόμενης ανάγλυφης πλάκας (κλισέ) πάνω στην επιφάνεια μας. Η χρυσοτυπία ή ασημοτυπία, είναι ένα είδος θερμοτυπικής τεχνικής.

Με τον όρο χρυσοτυπία ή ασημοτυπία αναφερόμαστε στην τεχνική εκτύπωσης με θερμοτυπία ή μεταλλοτυπία. Όταν τυπώνουμε χρυσό λέγεται χρυσοτυπία και όταν τυπώνουμε σε χρώμα ασημί, λέγεται ασημοτυπία αντίστοιχα. Καθότι το χρυσό και το ασημένιο δημιουργούν την αίσθηση της πολυτέλειας, έχουν αποτελέσει τα πιο διαδεδομένα χρώματα εκτύπωσης στη συσκευασία.

Η Βαθυτυπία είναι μια εσώγλυφη εκτυπωτική μέθοδος που χρησιμοποιείται πιο συχνά σε εκτυπώσεις εύκαμπτων υλικών συσκευασίας και οποία χρησιμοποιεί μελάνια χαμηλού ιξώδους και χαραγμένους εκτυπωτικούς κυλίνδρους. Χρησιμοποιείται σε δραστηριότητες μεγάλης παραγωγικής ικανότητας κυρίως για την εκτύπωση εντύπων μεγάλου τιράζ και για την εκτύπωση εύκαμπτων υλικών συσκευασίας. Η εταιρία μας προσφέρει ποικιλία προιόντων υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για εκτυπώσεις βαθυτυπίας.

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ

Η μεταξοτυπία είναι τεχνική εκτύπωσης για τη δημιουργία μιας εικόνας με τη χρήση ενός πλαισίου με τεντωμένο πάνω σε αυτό ένα πλέγμα. Μεταξοτυπία ονομάζεται, επίσης, και η εικόνα που εκτυπώνεται με αυτή την τεχνική.

Η μεταξοτυπία έχει βρει εφαρμογή σε μια σειρά από καλλιτεχνικές και εμπορικές εργασίες. Πολλαπλά αντίγραφα πόστερ ή πινάκων ζωγραφικής, εκτύπωση θεμάτων σε ύφασμα (μπλούζες, χαλιά, τέντες κτλ.), εκτύπωση οργάνων ενδείξεων (καντράν) οχημάτων και ρολογιών, αναπτήρων, στυλό, CD, ντοσιέ κ.τ.λ.

Κύριο χαρακτηριστικό της μεταξοτυπίας είναι ότι με τη χρήση του κατάλληλου χρώματος μπορεί να εκτυπώσει μια σειρά από υλικά (χαρτί, πλαστικό, μέταλλο, ξύλο, ύφασμα κτλ.) αλλά και μια σειρά από επιφάνειες, λείες ή όχι, αφού για την εκτύπωση δεν απαιτείται πίεση ή κάποιος άλλος περιοριστικός παράγοντας.

Καλέστε μας στο 210.3228180 ή στείλτε μας email στο sales@newman.com.gr

για περισσότερες διευκρινίσεις ή άλλες επιλογές εκτύπωσης.