Η Ιδανική Συσκευασία για τη BLE

ble ribbons

Η BLE είναι μια καινοτόμα σειρά ρούχων που έχει κατακτήσει τις καρδιές των πελατών της σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και online. Για τις συλλογές της παίρνει  έμπνευση από το γαλάζιο του Αιγαίου και της Μεσογείου, φέρνοντας στις δημιουργίες της το πνεύμα και την ελευθερία των ελληνικών καλοκαιριών.

ble ribbons

Στη Newman Packaging, είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε με τη BLE για τη δημιουργία μιας συσκευασίας που θα αντικατοπτρίζει την ποιότητα και το μοναδικό στυλ των ρούχων και των αξεσουάρ της. Για τα υπέροχα σχέδια τους, δημιουργήσαμε custom κορδέλα gros σε μπλε σκούρα απόχρωση με λευκή μεταξοτυπία. Αυτή η κομψή και υψηλής ποιότητας κορδέλα προσθέτει πολυτέλειας και φινέτσας στη συσκευασία των προϊόντων της BLE.

Η προσεγμένη συσκευασία είναι ένα σημαντικό στοιχείο που ενισχύει την εμπειρία του πελάτη και αναδεικνύει την ταυτότητα του brand. Η custom κορδέλα grosgrain που δημιουργήσαμε, αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό: την αγάπη για λεπτομέρειες και την επιμονή στην υψηλή αισθητική.

ble ribbons

Η BLE προσφέρει μια τεράστια γκάμα προϊόντων μόδας, συμπεριλαμβανομένων ρούχων, παπουτσιών, κοσμημάτων, τσαντών και αξεσουάρ. Με την προσεκτική μας προσέγγιση στη συσκευασία, βοηθάμε να ενισχυθεί η συνολική εμπειρία των πελατών της BLE, προσφέροντας όχι μόνο προϊόντα αλλά και αναμνήσεις γεμάτες από το πνεύμα του ελληνικού καλοκαιριού.

Επισκεφθείτε το online κατάστημα της BLE για να ανακαλύψετε τις μοναδικές τους δημιουργίες και ζήστε την εμπειρία που προσφέρουν. Εμείς, στη Newman Packaging, είμαστε πάντα εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση συσκευασίας που θα αναδείξει το brand σας.

Δείτε αντίστοιχες δουλειές μας για κορδέλες.

Εάν θέλετε να τυπώσετε και σεις το λογότυπό σας σε είδη συσκευασίας ή αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2023