Χάρτινη τσάντα στριφτό χεράκι κραφτ με εκτύπωση logo

Colores Sifnos logo σε χάρτινη τσάντα στριφτό χεράκι κραφτ

Οι Χάρτινες Τσάντες Στριφτό Χεράκι είναι ενα προϊόν μηχανοποιημένης κατασκευής, με χρήση ανακυκλωμένων χαρτιών, και με στριφτό χεράκι στο χρώμα της τσάντας ως χειρολαβή.

Χάρτινη οικολογική τσάντα κραφτ με στριφτό χεράκι
Χάρτινη οικολογική τσάντα κραφτ με στριφτό χεράκι

Οι χάρτινες οικολογικές χαρτοσακούλες με στριφτό χεράκι είναι οι πιο δημοφιλείς τσάντες στη συσκευασία δώρου. Είναι ιδανικές για καταστήματα με είδη δώρων και φυσικά, για κάθε άλλη εμπορική χρήση όπως ρούχα, τρόφιμα, αξεσουάρ, τουριστικά είδη κ.ά. Αποτελεί την ιδανική βάση για να την στολίσετε εσείς όπως επιθυμείτε. Με κορδέλες, αυτοκόλλητες ετικέτες ή με μία χειροποίητη κατασκευή της αρεσκείας σας. Μπορείτε να επιλέξετε κορδέλες από τη μεγάλη μας ποικιλία για ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της τσάντας στριφτό χεράκι είναι:

 • Μοναδική εμφάνιση
 • Ποιότητα κατασκευής
 • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών
 • Οικολογικές
 • Δυνατότητα εκτύπωσης
 • Οικονομικές
Colores Sifnos logo σε χάρτινη τσάντα στριφτό χεράκι κραφτ
Χάρτινες τσάντες στριφτό χεράκι κραφτ σε ποικιλία διαστάσεων

Υπάρχει η δυνατότητα να εκτυπωθεί λογότυπο ή/και διευθύνσεις με στοιχεία επικοινωνίας επάνω στις τσάντες. Τυπώστε επάνω το εταιρικό σας λογότυπο και διαδώστε παντού το brand του καταστήματός σας με απλό, έξυπνο και οικονομικό τρόπο!

Για το κατάστημα με είδη κοσμημάτων και ρουχισμού Colores τυπώσαμε με τεχνική μεταξοτυπίας σε λευκό χρώμα το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας επάνω σε κραφτ οικολογικές τσάντες με στριφτό χεράκι. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνική της μεταξοτυπίας δείτε το άρθρο μας εδώ.

Colores Sifnos logo σε χάρτινη τσάντα στριφτό χεράκι κραφτ
Colores Sifnos logo σε χάρτινη τσάντα στριφτό χεράκι κραφτ

Για να τυπώσετε κι εσείς σε χάρτινες τσάντες στριφτό χεράκι, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2018

 

2 thoughts on “Χάρτινη τσάντα στριφτό χεράκι κραφτ με εκτύπωση logo

  • Newman says:

   Καλησπέρα σας, για τυπωμένες συσκευασίες παρακαλούμε στείλτε μας μέσω e-mail στο info@newman.com.gr το λογότυπό σας σε υψηλή ανάλυση γραμμικό σχέδιο (όχι σε μορφή εικόνας γιατί δεν είναι επεξεργάσιμη) και το χρώμα της εκτύπωσης που θέλετε, όπως και τα στοιχεία που μας αναφέρατε παραπάνω ώστε να προβούμε σε οικονομική προσφορά, έχοντας δει το λογότυπό σας κι αξιολογώντας αν “κάνει” στη σακούλα. Στο e-mail θα χρειαστούμε επιπλέον τα στοιχεία της εταιρείας σας και ένα τηλ. επικοινωνίας ώστε να σας καλέσουμε αν χρειαστεί. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *