Τυπωμένες τσάντες για το Athens Xclusive Designers Week!

tymwmenes-tsantes-gia-ti-athens-xclusive-designers-week2041

Το Athens Xclusive Designers Week είναι ένα event που γίνεται στην Αθήνα δυο φορές τον χρόνο, στη διάρκεια του οποίου γίνονται παρουσιάσεις μόδας με σκοπό την προώθηση και την βράβευση νέων ταλέντων στο χώρο απ’ όλο τον κόσμο. Στα πλαίσια της διοργάνωσης, μας ζητήθηκε να τυπώσουμε τσάντες  Non-Woven με το λογότυπο του event, και αυτά είναι τα αποτελέσματα! Η εκτύπωση έγινε με μεταξοτυπία στις τσάντες Non-woven με κοντό χερούλι.

tymwmenes-tsantes-gia-ti-athens-xclusive-designers-week2038
Μεταξοτυπία σε τσάντες Non-woven

Οι τσάντες Non-woven ξεχωρίζουν χάρη στην αξιόπιστη κατασκευή τους και την ιδιαίτερα οικονομική τους τιμή. Ταυτόχρονα είναι οικολογικές αφού έχουν φτιαχτεί από ίνες πολυπροπυλενίου, ένα ανακυκλώσιμο και βιοδιασπώμενο υλικό που μοιάζει με ύφασμα. H κατασκευή τους, τους επιτρέπει να είναι ελαφριές και ανθεκτικές με σκοπό να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές. Οι τσάντες αυτές διατίθενται σε τρείς μορφές: χούφτα, κοντό χερούλι και μακρύ χερούλι, σε 26 διαφορετικά μεγέθη (ανά μορφή) και σε 15 χρώματα.

Για να εκτυπώσετε ή να δείτε τις τσάντες non-woven πατήστε εδώ ενώ για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα προϊόντα μας ή για την εκτύπωση του λογότυπού σας επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *