Συλλογική Πορεία Αγάπης: Πασχαλινά κουτιά συσκευασίας για κουλουράκια

Happy Easter κουτιά συσκευασίας για κουλουράκια.

Η Συλλογική Πορεία Αγάπης είναι μη κερδοσκοπική Αστική Εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται από το 1998, στο χώρο της βοήθειας των ανθρώπων κάθε ηλικίας που πλήττονται από την αρρώστια, την εγκατάλειψη και τη φτώχεια, οπουδήποτε πάνω στη γη, προκειμένου να ανακτήσουν την αυτάρκεια, την αξιοπρέπεια και την εμπιστοσύνη τους στον άνθρωπο.

Στηρίζεται αποκλειστικά στην υποστήριξη των εθελοντών και των φίλων της, που με την καρδιά τους προσφέρουν την εργασία και τη δωρεά τους.

Ακολουθώντας τις αρχές του εθελοντισμού δέχεται και παρέχει βοήθεια δωρεάν.

Κουτιά τυπωμένα ψηφιακά με custom σχέδιο "Happy Easter".
Πασχαλινή συσκευασία με ψηφιακή εκτύπωση.
Σκληρά χάρτινα κουτιά συσκευασίας με πλεξιγκλάς.
Happy Easter κουτιά συσκευασίας για κουλουράκια.

Όσο ετοιμάζεται το Πασχαλινό Bazaar, η εταιρεία NewMan συμμετέχει δημιουργώντας εντυπωσιακά custom χειροποίητα κουτιά για κουλουράκια με ψηφιακή εκτύπωση!

Το μήνυμα “Happy Easter” ηχεί στις καρδιές μας και φωτίζεται από τη χρωματική παλέτα Pantone σε κίτρινη, σιέλ και κόκκινη απόχρωση.

Τα καπάκια και ο πάτος των κουτιών είναι κατασκευασμένα από σκληρό χαρτόνι και έχουν μέγεθος 10,5×10,5×2,6cm, ενώ εσωτερικά έχει τοποθετηθεί διάφανη ζελατίνα πλεξιγκλάς με γυαλιστερό εσωτερικό πάτο για την τοποθέτηση των γλυκισμάτων.

Πασχαλινή συσκευασία με ψηφιακή εκτύπωση.
Πασχαλινή συσκευασία με ψηφιακή εκτύπωση

Μπορείτε και σεις να δημιουργήσετε τα δικά σας εντυπωσιακά κουτιά συσκευασίας ειδικής κατασκευής, τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή όλες τις εποχές του χρόνου και τις εορταστικές περιόδους.

Κάντε δώρα αξίας στους αγαπημένους σας ή διακοσμήστε αντικείμενα σε εκδηλώσεις, καταστήματα, συνέδρια και διάφορες δράσεις.

Σκληρά χάρτινα κουτιά συσκευασίας με πλεξιγκλάς.
Σκληρά χάρτινα κουτιά συσκευασίας με πλεξιγκλάς

Πάρτε έμπνευση από άλλες δουλειές μας σε τυπωμένα χειροποίητα σκληρά κουτιά εδώ ενώ μπορείτε να δείτε γενικότερα κουτιά που φτιάχνουμε εδώ.

Συμβουλευτείτε τον οδηγό – δειγματολόγιο NewMan για να βρείτε το κατάλληλο είδος και χρώμα χαρτιού για την κατασκευή των κουτιών σας.

Κουτιά τυπωμένα ψηφιακά με custom σχέδιο "Happy Easter".
Κουτιά τυπωμένα ψηφιακά με custom σχέδιο Happy Easter

Εάν θέλετε να τυπώσετε και σεις το λογότυπό σας σε είδη συσκευασίας ή αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *