Ψηφιακή εκτύπωση σε κυλινδρικά κουτιά – NewMan

newman κυλινδρικά κουτιά με εκτύπωση λογότυπου.

Τα κουτιά σε σχήμα κυλίνδρου της εταιρείας συσκευασίας NewMan έχουν αγαπηθεί από ολοένα και περισσότερες εταιρείες που αναζητούν ένα διαφορετικό, μοναδικό κουτί, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του brand τους.

Τα κουτιά αυτά είναι τσίγκινα και περιβάλλονται από χαρτί τυπωμένο με την τεχνική της ψηφιακής εκτύπωσης στο σχέδιο της αρεσκείας σας.

Μπορούν να κατασκευαστούν σε ό,τι ύψος επιθυμείτε, με μια από τις ακόλουθες περιμέτρους: 40mm, 51mm, 54mm, 65mm, 73mm, 80mm, 83mm και 90mm.

Κουτιά σε σχήμα κυλίνδρου με ψηφιακή εκτύπωση.
Κυλινδρικά κουτιά τυπωμένα ψηφιακά.
newman κυλινδρικά κουτιά με εκτύπωση λογότυπου.

Το καπάκι που μπορούμε να σας δημιουργήσουμε είναι είτε πλαστικό, είτε μεταλλικό, ενώ στο μεταλλικό μπορείτε είτε να εκτυπώσετε χαρτί με ψηφιακή εκτύπωση είτε να τυπώσετε ανάγλυφα το λογότυπό σας ή το μήνυμα που σας αρέσει.

Στην εταιρεία NewMan Packaging μπορείτε να ζητήσετε ειδικές παραγγελίες σε κυλινδρικά κουτιά με ελάχιστη ποσότητα τα 1000 τεμάχια.

Τα κυλινδρικά κουτιά Newman αποτελούν ιδανική συσκευασία για καταστήματα εσωρούχων, αρωμάτων, καλλυντικών, κάθε είδους μπουκαλιών, κεριών, ανθοπωλείων, ακόμα και ξηρών καρπών και τροφίμων.

Κουτιά σε σχήμα κυλίνδρου με ψηφιακή εκτύπωση.
Κουτιά σε σχήμα κυλίνδρου με ψηφιακή εκτύπωση

Διαφέρει από τα παραδοσιακά τετράγωνα και ορθογώνια κουτιά με καπάκι και τραβάει την προσοχή, δίνοντας στους πελάτες σας την εντύπωση μιας εταιρείας που έχει προσέξει τη συσκευασία των προϊόντων της και συνεπώς είναι αξιόπιστη.

Μετά τη χρήση του περιεχομένου, τα κουτιά σε σχήμα κυλίνδρου μπορούν εύκολα να αξιοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία, μολυβοθήκες, συσκευασίες μικρών αντικειμένων και κοσμημάτων κι αποθηκευτικά κουτιά στο γραφείο σας.

Μ’ αυτό τον τρόπο δίνετε μεγαλύτερη αξία στον πελάτη, ακόμα και μετά την πώληση.

Κυλινδρικά κουτιά τυπωμένα ψηφιακά.
Κυλινδρικά κουτιά τυπωμένα ψηφιακά

Δείτε κι άλλες προτάσεις σε κυλινδρικά κουτιά, κάνοντας κλικ σ’ αυτό τον σύνδεσμο.

Για ειδικές παραγγελίες, επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2021

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *