Εκτυπωμένες τσάντες με το λογότυπο MARINA VERNICOS

H Mαρίνα Βερνίκου είναι μια δραστήρια και καταξιωμένη φωτογράφος έχοντας κερδίσει σημαντικά βραβεία κι έχοντας εκθέσει δουλειά της σε μερικά από τα πιο διακεκριμένα μουσεία και γκαλερί του κόσμου. Επιπλέον έχει δημιουργήσει της δική της σειρά από ρούχα κι αξεσουάρ με το όνομα «Marina Vernicos». Στο κατάστημα Newman, Θησέως 10, Σύνταγμα, τυπώσαμε για τη σειρά αυτή, το λογότυπο «MARINA VERNICOS» σε τσάντες πολυτελείας Gofrato και Burano, χρησιμοποιώντας την τεχνική της ασημοτυπίας.

 

Λογοτυπο MARINA VERNICOS σε τσάντα Gofrato
Τσάντα Gofrato με το Λογοτυπο MARINA VERNICOS

 

Η σειρά με τις τσάντες Gofrato είναι διαθέσιμη σε 13 μεγέθη και είναι φτιαγμένη από ανάγλυφο χαρτί ματ σε λευκό χρώμα. Το χερούλι τους αποτελείται από λευκό βαμβακερό κορδόνι, ενώ ο πάτος είναι από χοντρό χαρτόνι για ενίσχυση.

 

 

Λογοτυπο MARINA VERNICOS σε τσάντα Gofrato
Τσάντα Burano με το Λογοτυπο MARINA VERNICOS

 

Η σειρά με τις τσάντες Burano διατίθενται επίσης σε 13 μεγέθη και είναι φτιαγμένες από χαρτί ματ, το οποίο δεν είναι απλώς εκτυπωμένο μαύρο, αλλά έχει υποστεί ειδική επεξεργασία από το εργοστάσιο όταν ακόμα το χαρτί ήταν πολτός, προκειμένου να επιτευχθεί το βάθος και η ποιότητα του συγκεκριμένου μαύρου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι τσάντες να είναι με ένα πολύ φυσικό τρόπο ίδιο χρώμα εσωτερικά και εξωτερικά. Το κορδόνι τους είναι μαύρο βαμβακερό, ενώ εσωτερικά έχει μαύρο χαρτόνι για ενισχυμένο πάτο. Τέλος και οι δύο σειρές είναι δημοφιλείς για τη δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου (logo) που δίνουν σε μικρές ποσότητες. Δείτε εδώ τις σειρές με τις τσάντες Burano και Gofrato.

 

Λογοτυπο MARINA VERNICOS σε τσάντες Gofrato και Burano
Λογοτυπο MARINA VERNICOS σε τσάντες Gofrato και Burano

 

Για να μάθετε τι είναι η ασημοτυπία πατήστε εδώ. Ενώ για να εκτυπώσετε το δικό σας λογότυπο σε είδη συσκευασίας επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Επιμέλεια φωτογραφιών Newman Co. 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *